MÅNDAG 5 OKTOBER 2020 · Liam tar kontakt med Finn och berättar vad som hänt – kan de hålla en enad front och övertala Steffy att ta emot hjälp?

Dagen efter kvällen före

Dagen i går var förmodligen en av de värsta någonsin i Steffy Forresters liv. Hon blev anklagad för att missbruka värktabletter, blev fråntagen sin dotter och fick ett mentalt sammanbrott som slutade med att hon hotade sin ex-man och hans fru med kniv. Ridge har sovit över hos Steffy för säkerhets skull och nu är han lika spänd som vi på att få veta om en god natts sömn har fått Steffy att komma till insikt med sina problem. Svaret är nej. Hon känner sig fortfarande orättvist anklagad och anser att Liam och Hope har stulit hennes dotter. När Ridge hindrar henne från att lämna huset och försöka hämta tillbaka sin dotter, fräser Steffy att hon förmodligen aldrig kommer att förlåta honom för det är.

Så ska Steffy räddas

Liam inser att något måste hända, så han kallar Steffys läkare Dr. Finnegan till ett möte och berättar vad som hände i går. Finn blir förvånad när han får höra att Steffy har spårat ur. Han träffade ju henne för bara någon dag sedan och såg inga tecken på det. Liam drar upp sin teori att doktorns privata känslor för sin patient kan ha fördunklat hans omdöme. Hope påpekar att såna anklagelser inte hjälper nu, så gänget försöker istället komma överens om en väg framåt. Liam och Finn bestämmer sig för gå ihop och bilda en enad front för att tillsammans försöka övertala Steffy att söka hjälp för sina problem. Senare kommer de hem till Steffy, som bara blir irriterad och kräver att de lämnar henne i fred. Ska de lycka nå fram till Steffy och övertala henne att ta emot deras hjälp? Det får vi se nästa gång!

Nästa avsnitt
✓ Hope tröstar Thomas, som är orolig för sin systers tillstånd.
✓ Ridge, Liam och Finn vädjar till Steffy att söka hjälp.
✓ Steffy erkänner till slut att hon är beroende av pillerna.

Lämna en kommentar