25 – 26 MAJ 2021 · Polismästare Baker är på jakt efter en mördare och Liam står överst på listan av misstänkta: ”Mördade du Vincent Walker?” Quinn blir sotis när Donna är närgången med hennes man.

Den envise polisen

Bradley Baker är en rutinerad polismästare som har hanterat brottsutredningar i vår serie sedan 1997 och han är väl medveten om att det kan dölja sig mörka hemligheter bakom den glamourösa fasaden. Därför låter han sig inte luras när Bill Spencer avfärdar hans misstankar att Liam skulle vara inblandad i Vincent Walkers död. ”Jag blir förnärmad över att du ställer frågor om nån knarklangare och samtidigt pekar finger åt min son”, fräser Bill och tillägger att Liam är en motståndare till våld och ”skulle inte göra en fluga förnär.” Men polismästare Baker vägrar släppa sin teori. Han förstår att Liam måste ha blivit rosenrasande när sanningen om Vinnys fiffel med faderskapsproverna uppdagades, eftersom komplotten kostade honom både hans fru och familj. Frågan är om Liam blev så arg att han önskade livet ur sin plågoande? Den frågan får han chans att ställa till huvudpersonen själv, som plötsligt klampar in på sin pappas kontor, ovetande om att polismästaren lurar i bakgrunden, och berättar den glada nyheten att han fått Hopes förlåtelse och kan flytta hem igen. Bill försöker avbryta Liam innan han säger något olämpligt, samtidigt som Baker ger sig till känna och ber att få ställa några frågor om Vinnys död. Bill försöker förgäves ingripa, men till slut ställer Baker frågan som får Liam att darra av skräck: ”Mördade du Vincent Walker?” Vi vet hur svårt Liam har för att ljuga, så hur ska han hantera den här pressade situationen? Se dramat själv i dagens avsnitt på Playdays!

Eric och hans fruar

Eric har haft många fruar genom åren och en av dem är Logan-systern Donna, numera receptionist på Forrester Creations. Trogna tittare vet att Eric är och förblir den stora kärleken i Donnas liv. Även om hon accepterar att livet har gått vidare, så skulle hon nog inte tacka nej till en ny chans med honom. I dag hjälper hon Eric att förbereda sig inför en affärsresa och reagerar med förvåning när han inte är intresserad av att ta farväl av sin ”nuvarande fru” innan han åker. Hon förstår att det är problem i äktenskapet och erbjuder sitt stöd om han vill prata. Hon erbjuder sig även att rätta till hans krokiga slips, vilket får Quinn att koka av svartsjuka till när hon dyker upp och blir vittne till den närgångna scenen mellan hennes man och hans ex-fru. Quinn skickar iväg Donna på ett ärende för att få en stund ensam med sin man innan han reser bort. Hon hoppas att han kommer att sakna henne lika mycket som hon kommer att sakna honom, och att de kan göra ett nytt försök att återuppliva passionen i äktenskapet när han kommer hem. Eric blir märkbart irriterad och snäser att han inte är redo för det ännu, innan han lämnar Quinn sårad och törstande efter närhet. Kanske Carter kan hjälpa henne?

Nästa avsnitt
✓ Bill ger Liam en skarp varning.
✓ Zoe ber återigen Quinn om hjälp att få tillbaka Carter.
✓ Brooke är orolig för Thomas avsikter.

Lämna en kommentar