TISDAG 3 NOVEMBER 2020 · Wyatt blir förskräckt när Flo erbjuder Quinn att flytta hem till dem. Ridge och Brooke får nyheter som är värda att fira. Zende försöker dölja sin besvikelse.

En fyra för tre

Det har gått ett par veckor sen Quinn och Shaunas lömska Las Vegas-komplott avslöjades och nu är det dags att kolla läget med de inblandade. Quinn har checkat in på lyxhotell, men känner sig ensam och behöver känslomässigt stöd. Till Wyatts stora förskräckelse föreslår Flo att hans mamma flyttar in hos dem i strandhuset så länge. Quinn tackar ja till det generösa erbjudandet innan Wyatt ens hinner protestera. Senare försöker Quinn övertala Eric att förlåta henne, men han väljer att följa Brookes råd att ge henne kalla handen.

Och så levde de lyckliga…

Brooke och Ridge får goda nyheter av Carter i dag. Skilsmässan är annullerad, vilket innebär att de är man och hustru igen. Deras äktenskap är återställt och de behöver inte ens gifta om sig. Paret strålar av glädje och är mer förälskade än någonsin. Nu ser de fram emot att leva ett lugnt och lyckligt liv tillsammans utan problem. Vi tror det när vi ser det!

Nästa avsnitt
✓ Ridge uppdaterar Steffy om vad som hänt.
✓ Steffy och Hope spelar ett spratt med Liam.
✓ Thomas är på dåligt humör och varnar Finn för Liam.

Lämna en kommentar