MÅNDAG 13 SEPTEMBER 2021 • Brooke blir rasande när Quinn trotsar besöksförbudet för att träffa Eric – finns försoning i sikte? Finn och Steffy planerar sitt bröllop, men det finns ett orosmoln på kärlekshimlen.

Inga förbud stoppar Quinn

När Eric övertalades att låta Quinn fortsätta designa smycken åt Forrester Creations var det på ett skarpt villkor – att hon jobbar på distans och aldrig mer sätter sin fot på företaget. Därför blir det viss uppståndelse när Quinn idag traskar in på chefskontoret som om ingenting hade hänt. Tydligen fungerar hennes passerkort fortfarande. En upprörd Brooke hotar med att ringa vakterna och vi befara att stackars Charlie ska få det hett om öronen, men Eric väljer att behålla lugnet och går med på ett enskilt samtal med sin blivande exfru. Mellan fyra ögon konstaterar Quinn att hon accepterar skilsmässan utan protest och inte ens kommer att anlita någon egen advokat. Däremot tänker hon inte be om ursäkt mer. Hon anser att Eric bär ett lika stort ansvar för deras misslyckade äktenskap som hon gör, eftersom han konstant genom alla år har valt att ta Brooke och sin familjs parti mot sin fru. Eric håller inte med, men Quinn hävdar att hon aldrig kände sig trygg som Mrs. Eric Forrester och nu när det kapitlet av hennes liv är över känns det nästan som en lättnad. Eric ser sammanbiten ut och det verkar som att Quinns ord ger honom en välbehövlig tankeställare.

Finns hemlighet

Steffy har svängt i frågan om giftermål och nu ser hon och Finn fram emot ett pampigt bröllop! Eller det sistnämnda hade nog Finn klarat sig utan, för idag fortsätter han att propsa på ett snabbröllop utan släkt och vänner närvarande. Det vill inte Steffy gå med på. Hon längtar efter att få träffa sin fästmans föräldrar och lära sig var han kommer ifrån. Finn ser djupt bekymrad ut när Steffy utbrister att: ”Jag längtar efter att få träffa dina föräldrar.” Och hon behöver inte vänta länge, för vi kan avslöja att Finns pappa dyker upp redan i nästa avsnitt. Det är uppenbart att Finn bär på en hemlighet om sin familj och kanske vi får en ledtråd till vad det handlar om redan imorgon!

Nästa avsnitt
✓ Finn avslöjar en hemlighet om sitt förflutna.
✓ Steffy får träffa Finns pappa, som också bär på en hemlighet.
✓ Carter fattar ett beslut.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *