TISDAG 15 SEPTEMBER 2020・Quinn ser till att någon dyker upp och saboterar Brooke och Ridges chanser till en återförening.

Elefanten i rummet

Vi börjar där vi slutade i går – med Brookes känslosamma vädjan till Ridge att ta hennes hand och följa med hem. Samtidigt spionerar Quinn från övervåningen och grips av panik när hon ser vad som är på väg att hända. Vi tar för givet att det är Shauna som hon ringer och ber att komma förbi omgående för att hindra Brooke från att sätta klorna i Ridge igen, men senare ska det visa sig att samtalet går till en helt annan person. Innan Ridge hinner fatta tag i Brookes utsträckta hand, springer Quinn ner och påpekar att det vore ett stort misstag. Hennes varning har inget med corona att göra. ”Du vet vad som pågår mellan henne och Bill”, påpekar Quinn och tillägger att Ridge alltid skulle behöva oroa sig för att se Bill över axeln när han vänder sig om. Som av en händelse gör han det också, när Bill plötsligt dyker upp och undrar om Brooke är okej.

Ett noll till Quinn

Japp, det visar sig att Quinn ringde till Bill och varnade för att Brooke var i knipa, så han kom springande som på beställning. En irriterad Ridge förmodar att Quinn har rätt. ”Jag orkar inte mer”, konstaterar han och lämnar huset med ilskna steg, medan Brooke brister ut i gråt och undrar vad som hände. Hon var så nära att försonas med Ridge, men återigen dök Bill upp olägligt och förstörde alltihop. En ilsken Brooke klargör för Quinn att det här inte är över – hon ska få tillbaka Ridge på ett eller annat sätt. Bill gillar inte att bli utnyttjad och hotar med att begrava Quinn om hon blandar in honom i sina komplotter en gång till!

Donna i tankarna?

Katie minns att hennes syster Donna och Eric var ett gulligt par en gång i tiden. I dag frågar hon Eric om han fortfarande tänker på henne ibland? Eric svarar förstås att han är lyckligt gift och inte tänker på någon annan kvinna än sin fru, men samtidigt minns vi att personkemin mellan honom och Donna var påtaglig i ett avsnitt ganska nyligen. Vi kan inte låta bli att undra om det här är början på ett nytt kärleksdrama för Mr. F?

Nästa avsnitt
✓ Quinn föreslår att Ridge gifter sig med Shauna en gång till.
✓ Bill inser att han älskar både Brooke och Katie.
✓ Donna försöker mäkla fred mellan sina systrar.

Lämna en kommentar