FREDAG 1 OKTOBER 2021 • Eric vill ha tillbaka Quinn och nu måste ett svårt beslut fattas – gå tillbaka till sin make eller stanna i Carters varma famn?

Quinns val

Vi avrundar Glamour-veckan med en riktig tårdrypare! Quinn är van vid att vara hatad och ratad, men nu befinner hon sig i en situation som borde vara betydligt mer avundsvärd – älskad av två män. Men som bekant kan man inte både äta kakan och ha den kvar, så nu väntar ett svårt beslut. Carter blir förkrossad när han får veta att Eric vill ha tillbaka sin fru. Han trodde att skilsmässan var ett faktum och att inget stod i vägen för deras kärlek längre, men nu förstår han att ödet vill annorlunda. Quinn erkänner att hon fortfarande älskar sin man. Han har gett henne livet som hon alltid drömt om och de har varit så lyckliga genom åren. ”Men sen ser jag dig..” börjar hon, och får tårar i ögonen vid tanken på att aldrig mer få slappna av i Carters trygga famn. Deras känslor för varandra är så starka och Quinn vet inte vad hon ska göra. Därför blir det Carter som tvingas fatta det svåra beslutet att släppa taget om kvinnan han älskar. ”Gå tillbaka till Eric. Jag vet att han kan ge dig ett underbart, uppfyllande liv. Det som hänt här de senaste veckorna får ingen veta. Det stannar mellan oss”, lovar Carter. Ha en näsduk i beredskap och se parets extremt ångestladdade farväl i dagens avsnitt på Playdays!

Vår hemlighet

Finn och Paris trivs utmärkt i varandras sällskap medan Steffy är på jobbet – kanske lite för utmärkt till och med. När det knackar på dörren befarar båda två att det är galna mamma Sheila som vägrar släppa taget om sin nyfunna son, men det visar sig bara vara Zende. Han och Paris hade planerat att umgås idag, men hon föreslår att de tar det en annan dag eftersom hon måste fokusera på sitt nya välgörenhetsprojekt – att stötta Finn i hans privata problem. Zende ”förstår” och lämnar huset med svansen mellan benen, medan Paris och Finn bildar en oroväckande pakt om att inte säga något till Steffy om hans kontakt med sin mamma. ”Det blir vår hemlighet”, lovar Paris. Vi får känslan av att det här kommer bli ett problem väldigt snart – inte minst när vi ser smygtitten på nästa veckas avsnitt som visas i spelaren här längst upp på sidan direkt efter dagens klipp. Kolla in det nu om du inte kan hålla dig!

Nästa avsnitt
✓ Steffy och Ridge varnar Finns adoptivföräldrar för Sheila.
✓ Eric märker att något besvärar Quinn.
✓ Sheila vägrar bli utstött från sin son och barnbarns liv.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *