MÅNDAG 6 JUNI 2022 • Brooke försöker avstyra grälet mellan herrarna, men det gör bara Ridge ännu argare. Sheila besöker Taylor på hennes kontor för att visa sitt stöd.

Han sov i min säng

Ridge och Deacon är i full färd med att slå ihjäl varandra, när en förskräckt Brooke dyker upp och går emellan. Eftersom Deacon verkar vara i underläge, riktar Brooke sin omtanke och uppmärksamhet mot honom i första hand. Ridges ilska eskalerar ytterligare när Brooke tar på sig hela ansvaret för det som hände på nyårsafton och hävdar att “Deacon gjorde ingenting.” Det värsta sveket enligt Ridge verkar vara att Deacon sov i deras säng den natten. Att bädda rent hjälper nog inte, för Ridge anser att “ingenting är heligt längre.” En gråtande Brooke är säker på att de kan bearbeta det här och gå vidare tillsammans, precis som Ridge verkade vara benägen att göra tidigare. Hon vädjar till sin man att inte lämna henne, för hon kan inte leva utan honom. Vad Ridge väljer att göra ser du i dagens avsnitt som ligger på Playdays och väntar!

Vän eller stalker?

Taylor får återigen ett obehaglig besök på sitt kontor av Sheila, som vill visa sitt stöd i situationen med Brooke. “Jag är Team Taylor hela vägen”, utbrister hon glatt. Taylor verkar inte uppskatta det och försöker hålla distans till sin galna beundrare, men börjar ändå spekulera med henne kring Brookes alkoholism och hur det kom sig att hon fick ett återfall. Sheila vet förstås att hon hjälpte till med den saken, men det håller hon tyst om!

Nästa avsnitt
✓ Steffy uppmanar Ridge att komma tillbaka till deras familj.
✓ Thomas hindrar Brooke från att kontakta Ridge.
✓ Brooke är besluten att rädda sitt äktenskap.

En kommentar

  1. Ja som man bäddar. Förstår inte Brooke hur hon reagerade, ,springer fram till Deacon👎 förstår Ridge. Vet hon vad hon vill, eller inte🤔.

Lämna en kommentar