ONSDAG 7 OKTOBER 2020 · Quinn övertalar Ridge att gifta sig med Shauna igen. Brooke blir bestört när hon får veta Ridges beslut. ✔️ Därför är Shauna med via mobilen!

Stora beslut via FaceTime

Steffy och hennes pillermissbruk tar en välförtjänt paus nu, men Ridge berättar att hon har checkat in på rehab och kommer att få hjälp. Skönt att höra. Det här innebär att Ridge kan fokusera på sina egna problem istället – som det faktum att han är gift med en kvinna och älskar en annan. Quinn kräver att han säger ”I do” till hennes väninna en gång till i nyktert tillstånd, under en bröllopsceremoni som de båda kan minnas. Ridge vill hellre diskutera saken med sin fru, vilket Quinn tvingar honom att göra här och nu via mobilen. Ridge förmodar att han är skyldig Shauna en formell vigsel, så han godtar förslaget. Det blir alltså ett bröllop till inför släkt och vänner, där Shauna ska kasta brudbuketten åt Brooke för att verkligen banka in att hennes livslånga romans med Ridge är historia nu.

Brookes besvikelse

Samtidigt hoppas Brooke fortfarande att Ridge ska ta sitt förnuft till fånga och annullera sitt misstag med Shauna. När de träffas på kontoret och Ridge säger att han har något viktigt att berätta, tar hon för givet att det är goda nyheter. Att han minns mer från kvällen i Las Vegas och inser att Shauna manipulerade honom till altaret. Dessvärre måste Ridge göra henne besviken. Hur mycket han än älskar henne och hur många minnen och barn de än har tillsammans, så har han ändå gjort ett åtagande till en annan kvinna och nu förtjänar Shauna att han bekräftar det. ”Därför ska vi ha en vigsel hemma hos min pappa inför släkt och vänner så snart som möjligt.” Nyheten skär som en kniv i Brookes hjärta. Ska hon förlora Ridge för evigt?

Shauna på distans

Precis som i ett tidigare avsnitt är Shauna med oss via mobilen i dag. Anledningen är att skådisen Denise Richards inte kunde vara på plats i Glamour-studion eftersom hon samtidigt filmade en serie i Spanien kallad Glow & Darkness – ett storslaget historiskt drama med bland andra Jane Seamore. Men vi kan inte låta bli att undra hur Shaunas stundande bröllop med Ridge ska gå till med Denise på andra sidan Atlanten. Vi får väl se!

Nästa avsnitt
✓ Carter får ett nytt jobb hos Forrester.
✓ Eric avråder Ridge från att göra ett stort misstag.
✓ Brooke konfronterar Quinn.

En kommentar

  1. Måste bara säga hur grymt ful Qwin är mår illa att se henne. Men tyvärr är det en såpa, men hon passar in i sin roll eller hur.

Lämna en kommentar