25 – 27 APRIL 2022 • Taylor erkänner för Ridge att hon fortfarande älskar honom – och sen konfronteras hon av hans fru, som kommer med ett oväntat förslag!

Känslorna finns kvar

Julen står för dörren i Glamour och det här året önskar sig de vuxna skilsmässobarnen Thomas och Steffy bara en sak i julklapp – att deras föräldrar ska hitta tillbaka till varandra och återförena deras familj. Hoppets låga tänds när Taylor helt utan omsvep erkänner för Ridge att: ”Jag kommer alltid att älska dig.” Steffy har svårt att dölja sin glädje när hon kommer hem och hittar sina föräldrar förenade i en känslosam kram. Men faktum kvarstår att Ridges fru heter Brooke, och om vi känner henne rätt så kommer hon inte att släppa greppet om sitt livs stora kärlek utan en kamp.

Ett oväntat förslag

Brooke litar på sin man och vet deras kärlek är ödesbestämd, men Deacons närvaro har orsakat stora påfrestningar i deras äktenskap och risken finns att Taylors återkomst kommer att göra saken värre. Efter ett peptalk från sin syster Katie, bestämmer sig därför Brooke för att åka hem till Steffys strandvilla och konfrontera sin gamla kärleksrival. Det blir ett spänt möte med flera syrliga gliringar mellan de båda damerna som har sin kärlek för Ridge gemensamt. Mötet leder även till ett oväntat förslag från Brookes sida – se vad det handlar om i senaste avsnitten som ligger på Playdays och väntar!

Nästa avsnitt
✓ Julfirande i Glamour.
✓ Steffy blir chockad när Taylor vill bjuda hem en oväntad gäst på julafton.
✓ Sheila får ett julmirakel.

Lämna en kommentar