MÅNDAG 23 NOVEMBER 2020 · Liam gör en chockerande upptäckt i Thomas lägenhet och kräver en förklaring. Steffy ber Hope om ett ärligt svar på en känslig fråga.

Se men inte röra

Liam tror knappt sina ögon när han hamnar öga mot öga med Thomas senaste besatthet – Hope i form av en skyltdocka. När Liam undersöker skapelsen och blir lite för närgången utbrister Thomas ”Rör inte henne” vilket förstås gör situationen ännu mer makaber. ”Henne?” Thomas försöker besinna sig och hävdar att han använder skyltdockan i sitt arbete, vilket Liam inte går på. Då hade dockan funnits på arbetsplatsen – inte i hans lägenhet. Tydligen är Thomas galnare än han trodde och Hope kommer att blir förfärad när hon får reda på det här!

En känslig fråga

Liam anar inte att Hope precis har fattat det kontroversiella beslutet att låta Thomas designa kläder till hennes kollektion. Steffy tror inte att Liam kommer ta den nyheten med ro. Zende har inget emot konkurrens, men Hope lovar att han fortfarande är chefsdesignern i arbetslaget. Senare ber Steffy om ett ärligt svar på en känslig fråga – har Hope något emot att Liam tillbringar så mycket tid hemma hos henne och Kelly?

Nästa avsnitt
✓ Thomas relation med dockan tar en drastisk och farlig vändning.
✓ Liam berättar för Hope och Steffy om sin upptäckt.
✓ Hope ber att få se dockan.

En kommentar

  1. Älskar serien, men tröttsamt att dom ska harva runt om en sak i en timme.

Lämna en kommentar