4-5 NOVEMBER 2020 · Thomas får allt svårare att dölja sin psykos och Finn inser att något inte står rätt till. Steffy och Hope spelar ett spratt med Liam.

Thomas kan inte dölja det

Thomas nya fascination av en Hope-liknande skyltdocka påverkar hans psykiska hälsa negativt och han får allt svårare för att dölja sina symptom. Finn kommer till Forresters kontor för att överraska Steffy, men hittar Thomas istället och gör ett försök att småprata lite artigt. Thomas blir märkbart irriterad och försöker bli av med Finn, men varnar honom samtidigt för att Liam kommer att försöka lägga beslag på hans syster igen. Finn tvivlar på det, eftersom Liam är lyckligt gift med Hope. Plötsligt ser Thomas helt frånvarande ut och hör skyltdockans förföriska röst eka i hans huvud att hon vill ha honom och inte Liam. Finn blir minst sagt förvånad när Thomas råkar kläcka ur sig att han är mannen som Hope egentligen vill ha. Gränsen mellan fantasi och verklighet blir allt mer diffus för Thomas – inte minst senare under ett jobbmöte med Hope.

Liam går på en nit

Hope fortsätter att visa sitt stöd för Steffys nya förhållande med Finn och båda damerna är tacksamma för att Liam äntligen verkar ha accepterat den nya situationen. Steffy kan inte låta bli att spela ett spratt med sin ex-man och säger att hon och Finn har bestämt sig för att rymma iväg och gifta sig spontant i kväll. Liam tappar hakan, tills han förstår att det var ett skämt. Hope skrattar glatt, men frågan är om Liams reaktion inte väckte lite oro inombords?

Nästa avsnitt
✓ Hope försöker balansera sin komplicerade relation med Thomas.
✓ Quinn ber Eric och Ridge om förlåtelse.
✓ Situationen spårar ur när Thomas försöker göra sig av med Hope-dockan.

Lämna en kommentar