MÅNDAG 20 JULI 2020・Flo avslöjar Sallys bluffsjuka och grälet tar en farlig vändning. Bill hjälper Wyatt att bearbeta sitt dåliga samvete och ansvar för Sally och Flo.

Inte döende trots allt

Glamour är tillbaka med sprillans nya avsnitt och vi fortsätter precis där vi slutade – med Flos upptäckt att Sally inte alls är så dödligt sjuk som hon påstår. Enligt hennes patientjournal som Flo fick syn på lider Sally endast av lite stress. Nu är det bäddat för en ladda konfrontation mellan Wyatts båda damer. Flo klargör att hon vet hela sanningen och att Sally har fejkat sina symtom hela tiden med smink, rollatorn och lögner. Sally tvingas erkänna att Flo har rätt, men hävdar att allt hon gjorde bottnade i hennes kärlek för Wyatt. När hon var på väg att förlora honom blev hon desperat och iscensatte den här avancerade komplotten för att vinna hans sympatier. Flo godtar inte Sallys ursäkter och hotar med att berätta alltihop för Wyatt. Samtidigt dyker doktor Penny upp för att varna Sally för vad som är på väg att hända, men upptäcker att hon kommit för sent. Grälet eskalerar och tar en farlig vändning – se precis hur det slutar i hela avsnittet på Playdays.

Sally måste flytta

”Är hon död ännu?” undrar Bill Spencer, som inte skräder orden när han frågar om Sallys tillstånd. Wyatt förklarar att hon mår bättre än förväntat. ”Hon är så stark att man glömmer hur sjuk hon egentligen är”, förmodar han, ovetande om att alltihop är en bluff. Han vill ställa upp för Sally under hennes sista tid i livet, men inser att hennes tillstånd kräver mer sjukvård än vad han kan erbjuda, så därför måste han hitta ett vårdhem åt henne. Vi tror snarare att Sallys nästa bostad blir fängelse. Fortsättning följer i morgon!

Nästa avsnitt
✓ Wyatt och Bill ångrar sina livsbeslut och att de sårat kvinnorna i sina liv.
✓ Bill försöker prata ut med Katie.
✓ Sally och Penny försöker gömma Flos medvetslösa kropp när Wyatt kommer hem.

En kommentar

  1. Pingback: Kom i gång med Glamour! – Glamour

Lämna en kommentar