TORSDAG 4 FEBRUARI 2021 • Hope avbryter Liam och Steffys gräl och kräver att få veta vad som pågår. Paris blir överraskad när Ridge erbjuder henne ett jobb.

Ödet ingriper

”Sanningen kommer fram på ett eller annat sätt”, konstaterar Liam i dag. Tydligen har han sett Glamour förut och vet att lögner avslöjas till slut – oavsett om det handlar om förväxlade barn eller fejkbröllop i Las Vegas. Om Hope får höra sanningen från Liam själv finns det åtminstone en liten chans att hon kan förlåta honom, tror han. Men Steffy är säker på att hon skulle förlora Finn och Liam skulle förlora sin familj om sanningen om deras otrohetsnatt uppdagas. ”De skulle inte förlåta oss”, säger hon bestämt. Så ska de berätta sanningen eller inte? Kanske är det lika bra att ödet ingriper och avgör det här dilemmat åt dem. Det är precis vad som händer i dagens slutscen. ”Du kan inte berätta för Hope”, fräser Steffy i samma ögonblick som Hope visar sig i dörröppningen och förstår att de båda ex-makarna undanhåller något för henne. Hon spänner blicken i sin man och kräver en förklaring!

Systersveket

Ridge är mäkta imponerad över unga Paris engagemang för välgörenhetsprojekt och lyssnar med stort intresse när hon förklarar sina banbrytande idéer. Tjejen är som klippt och skuren för att sköta Forresters ideella stiftelse och därför väljer Ridge till slut att gå på Carters linje och erbjuda henne tjänsten. Paris blir glatt överraskad, eftersom hon inte ens förstod att mötet var en anställningsintervju. Ridge råder henne att fundera på erbjudandet och kanske prata igenom det med sin syster. Det sistnämnda är nog ingen bra idé för samtidigt i kontoret bredvid klargör Zoe för sin fästman att han inte får ge hennes syster något jobb på Forrester Creations. Hon erbjuder ingen bra förklaring till varför, men är väldigt tydlig med att hon inte vill jobba med sin syster!

Nästa avsnitt
✓ Zoe kräver att jobberbjudandet åt hennes syster återkallas.
✓ Wyatt och Flo bekantar sig med Finn.
✓ Hope tycker att Steffy beter sig märkligt.

En kommentar

  1. Tycker inte Liam är värd Hope, han valsar fram å tillbaka mellan Steffy å Hope.

Lämna en kommentar