28 – 29 APRIL 2022 • Det verkar inte bli någon god jul för Sheila, men då kommer räddningen från ett oväntat håll! Eric bjuder in släkt och vänner till traditionell julfest.

God jul, Sheila

Sheila Carter har kämpat förgäves i månader för att få en relation till sin son och barnbarn, men svärdottern Steffy har gjort allt för att hålla henne borta. Nu står julen för dörren och Sheila hoppas att den generösa och kärleksfulla stämningen som brukar infinna sig såhär års, ska smälta Steffys kalla hjärta och låta henne vara en del av familjens julfirande. Besvikelsen är enorm när Finn tvingas ge sin mor det bistra beskedet: ”Tyvärr blir det inget med det, men ha en god jul ändå.” En sårad Sheila förbereder sig på att fira årets största högtid ensam på sitt hotellrum, när hon plötsligt får telefonsamtalet som förändrar allt. Finn och Steffy meddelar att de har ändrat sig och att Sheila är välkommen hem till dem på julafton ändå – i alla fall för en liten glögg och sen måste hon gå. Oväntat nog är det Taylor som övertalar sin dotter att tänka om. Den rutinerade psykologen har dock en baktanke med beslutet. Hon vill studera sin gamla fiende Sheila i en trygg miljö för att se om hon verkligen har förändrats och är en ny människa som hon påstår. Hur det här laddade julfirandet slutar ser du i senaste avsnittet som ligger på Playdays och väntar!

Kyssar under misteln

Resten av våra Glamour-vänner firar jul traditionsenligt hemma hos Eric med äggtoddy, högtidliga tal om julens sanna betydelse och sång vid pianot. Brooke och Ridge blir så smittade av det härliga julmyset att de faktiskt glömmer sin dispyt om Deacon för ett tag och delar några kyssar under misteln. Hope väljer att tillbringa en del av dagen med sin nyfunna pappa Deacon, för att sedan ansluta till festen hos Eric. Stämningen är så god att man som Glamour-tittare börjar längta efter jul redan nu. Så varför inte strunta i alla regler? Häll upp en skvätt kvarglömd glögg från i julas och njut av dessa mysiga avsnitt på Playdays här och nu! 🎄

Nästa avsnitt
✓ Sheila och Brooke drabbar samman i ett bittert gräl.
✓ Zende har stora planer för Paris.
✓ Sheila gillrar en fälla åt Brooke som får ödesdigra konsekvenser.

Lämna en kommentar