ONSDAG 20 OKTOBER 2021 • Sheila inser att Steffy står i vägen för hennes relation med Finn och kokar ihop en ny komplott för att komma honom nära!

Sheila ger inte upp

Finn begick det ultimata sveket mot sin hustru när han lät galna mamma Sheila Carter hålla deras barn i famnen och har dömts till att sova i det stekheta gästhuset utan luftkonditionering som straff. Situationen börjar bli olidlig och nu vädjar han till Steffy att ge honom en chans till. De lovade faktiskt att älska varandra i nöd och lust och det innebär att när problem uppstår så måste man anstränga sig för att lösa dem tillsammans. Steffy inser att hennes man har rätt och hon litar på att han inte kommer att upprepa sitt misstag. Paret försonas med en kyss, men så fort Steffy har åkt till jobbet upptäcker Finn till sin förskräckelse att hans mor har släppt in sig själv genom altandörren! ”Jag var bara tvungen att träffa min son en gång till”, förklarar Sheila. Hon vill även få en ny chans att hålla Hayes i famnen, eftersom Steffy kom hem och förstörde det fina ögonblicket förra gången. En frustrerad Finn säger på skarpen att han inte kan gå bakom ryggen på sin fru och att Sheila måste lämna huset omedelbart. Men när han vänder ryggen till, gör Sheila något drastiskt som förändrar hela situationen. Se vad i dagens avsnitt på Playdays!

Quinns uppoffring

Quinn anförtror Erics impotensproblem för väninnan Shauna, som undrar hur hon ska kunna leva resten av sitt liv utan sexuellt umgänge – särskilt med tanke hennes heta kärleksmöten med Carter på sistone. En uppgiven Quinn erkänner att det här inte är en önskvärd situation, men hon älskar sitt liv med Eric mer än något annat och är därför beredd på att avstå från den mänskliga driften som hon egentligen är så förtjust i. Samtidigt anar inte damerna att Eric lurar runt hörnet och hör allt de säger!

Nästa avsnitt
✓ Sheila blir förd till sjukhuset, men fejkar hon sitt tillstånd?
✓ Steffy får veta vad som hänt.
✓ Eric vill inte låta Quinn offra sina behov för hans skull.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *