TORSDAG 1 OKTOBER 2020 · En hysterisk Steffy anklagar familjen Logan för att ha förstört hennes liv och kräver att få tillbaka sin dotter.

Förtryckt ilska

Hope och Brooke blir chockade när en hysterisk Steffy dyker upp och kräver att få tillbaka dottern som hon anser att de har stulit från henne. När hon förstår att Kelly inte finns i huset, brister hon ut i gråt och får raseriutbrott om vartannat, vilket förstås bara bekräftar att hon inte kan ta hand om sin dotter nu och behöver hjälp med sitt missbruk och psykiska ohälsa. Även om värktabletterna har framkallat Steffys sammanbrott, får vi känslan av att gamla förtryckta känslor bubblar upp till ytan när hon anklagar Hope för att ha tagit Liam och Phoebe ifrån henne och förstört hennes familjeliv, precis som hon anser att Brooke gjorde mot hennes mamma. ”Familjen Logan tar alltid från Forresters”, fräser Steffy och försöker blåsa liv i en gammal familjekonflikt. Hope och Liam lovar att de inte är ute efter att kräva vårdnaden om Kelly, utan bara ta hand om flickan under tiden som Steffy tar hand om sig själv. Steffy vägrar erkänna att hon har några problem och hotar med att gå till stugan och hämta sin dotter, men Hope ställer sig i vägen och klargör att det inte är aktuellt. ”Tills Liam och jag ser att du anstränger dig och kämpar för att bli bättre, kommer vårt hem att vara Kellys hem.”

Pappa är på väg

Samtidigt försöker Thomas uppdatera Ridge om vad som pågår, vilket inte är det lättaste eftersom han knappt förstår det själv. Han berättar om sitt oroväckande möte med sin syster när hon påstod att Liam har kidnappat deras barn och anklagat henne för att vara en olämplig mamma. Både Ridge och Thomas förstår att det inte kan stämma. De försöker ta reda på vad som hänt, men varken Brooke eller Hope svarar i telefonen. Till slut bestämmer sig Ridge för att åka dit och kolla läget. Om han ska lyckas prata förstånd med sin dotter får vi se nästa gång.

Nästa avsnitt
✓ Thomas ber Zoe om ursäkt.
✓ Ridge försöker resonera med Steffy.
✓ Steffy anser att alla är emot henne och gör något drastiskt.

Lämna en kommentar