MÅNDAG 14 SEPTEMBER 2020・Eric övertalar Brooke att kämpa för sin kärlek med Ridge. Quinn uppmanar Shauna att sluta ha dåligt samvete.

Askungesagan är ett luftslott

Brooke vet att Ridge är den enda mannen för henne, men dessvärre är han fast i ett äktenskap med Shauna Fulton och verkar inte längre ha några planer på att ta sig ur det. I dag kallar Eric sin före detta svärdotter till ett möte och övertalar henne att inte ge upp kampen om Ridge. ”Låt det inte sluta så här – fokusera på framtiden och er kärlek för varandra”, uppmanar den kloke patriarken. Även Katie anser att hennes syster och Ridge är ämnade för varandra, så hon förstår inte varför han stannar i äktenskapet med Shauna. Ridge förklarar att han bara vill ha någon som är honom trogen och kanske Shauna är den personen. Samtidigt packar Shauna sina saker för att flytta till Forresters lyxvilla permanent, men har svårt för att glädja sig åt sitt nya liv. Askungesagan är ett luftslott och hon hade aldrig blivit Mrs Ridge Forrester om det inte vore för hennes och Quinns fulspel. Quinn råder sin väninna att sluta ha dåligt samvete och bara njuta av sitt nya liv.

En utsträckt hand

Senare kommer Ridge hem och möts av Brooke, som gör ett passionerat försök att vinna tillbaka hans förtroende. Medan en orolig Quinn tjuvlyssnar från övervåningen, vädjar Brooke till sin man att ge deras kärlek en chans till. De har besegrat så många motgångar genom åren och deras episka romans kan inte sluta såhär. ”Ta min hand så åker vi hem tillsammans”, föreslår Brooke. Om han gör det eller inte får vi se nästa gång!

Nästa avsnitt
✓ Quinn försöker blanda in Bill i sin komplott.
✓ Shauna tackar Wyatt för att han gör hennes dotter lycklig.
✓ En oväntad besökare avbryter Brookes försök att försonas med Ridge.

Lämna en kommentar