TISDAG 18 JUNI 2019・Thomas överraskar Hope med en specialdesignad klänning – och nya försök att vinna hennes gunst. Flo blir nervös när Wyatt tar med henne hem till Steffy för att träffa ”sin dotter” som hon adopterade bort.

En prototyp åt Hope

Thomas lägger i nästa växel för att snirkla sig in i Hopes hjärta i dag genom att visa upp ett exempel på sin talang som skräddare. Den här klänningen är en ”prototyp” som han har gjort med henne i åtanke, vilket kan uppfattas som en förolämpning med tanke på hur den ser ut. Men Hope gillar den starkt. ”Varje söm och detalj är fantastisk”, tycker Hope och vet inte hur hon ska tacka honom. Det vet han – med en kyss. När hon ryggar tillbaka, förstår Thomas att han gick för långt – igen. ”Varje gång jag ser dig vill jag visa mina känslor.” Han har förlovningsringen i beredskap och är redo att sätta den på hennes finger så fort hon är redo. Hope vet inte hur ”redo” ser ut, eller om hon någonsin blir det. Hon märker att Thomas är upprörd och tror att det handlar om något annat. ”Du behöver inte dölja dina känslor”, säger Hope. Som om han har gjort det.

Osund relation

Ridge blir irriterad när Brooke antyder att Thomas är besatt av hennes dotter och att deras relation är ”osund.” Menar hon att hans son är en psykopat? Det gör hon förstås, men nöjer sig med att påtala ”vissa problem” som Thomas har haft genom åren. ”Problem som är lösta”, konstaterar Ridge och anser inte att det vore fel av Thomas att inleda ett förhållande med Hope, nu när hon har annullerat sitt äktenskap.

Ett laddat möte

Flo ser fram emot en härlig dag på stranden med Wyatt, men blir panikslagen när han avslöjar att de ska göra sällskap med Steffy och Liam. Det var hon inte beredd på. Flo har inte träffat ”Phoebe” sedan adoptionsprocessen pågick och hon ser inte fram emot att bevittna resultatet av den hemliga babyförväxlingen som hon har medverkat till. Steffy ser inte heller fram emot den här sammankomsten, men eftersom Flo är en Logan nu och hela gänget kommer att vara en del av varandras liv framöver, så är det lika bra att försöka vänja sig vid situationen. Flo håller god min till en början, men när de hör att Phoebe vaknar i barnkammaren och Liam hämtar flickan, verkar Flo vara nära en ångestkollaps. ”Mår du bra, Flo?” undrar Steffy. Nej, det gör hon inte. □

Lämna en kommentar