TORSDAG 20 JUNI 2019・Emma är besluten att avslöja sanningen om Hopes barn – ska Thomas lyckas skrämma henne till tystnad?

Emma vill avslöja allt

Efter månader av lögner och hemlighetsmakeri hoppas vi nu att Forrester-praktikanten Emma Barber ska lägga alla korten på bordet. Emma blir förfärad när hon råkar höra sina vänner Xander och Zoe diskutera babybluffen som innebär att Hopes dotter Beth lever och har blivit adopterad av Steffy. Mest besviken blir hon på Xander, som hon trodde hade bättre omdöme än att ställa upp på de här galenskaperna. Han är också den som erkänner att alltihop är sant, medan en desperat Zoe försöker hitta på bortförklaringar. ”Det är över – hon vet redan”, konstaterar Xander och verkar lättad över att sanningen äntligen ska komma fram. En upprörd Emma går raka vägen till hissen och åker upp till chefsvåningen för att hitta Hope och berätta att hennes dotter lever. Vad kan möjligtvis komma i vägen för avslöjandet nu?

Thomas tar i med hårdhandskarna

Thomas har precis avslutat ett möte med Brooke där han har tvingats försvara sina planer på att bilda familj med hennes dotter, när han märker att Emma rusar runt i korridoren på jakt efter Hope. Vid det här laget har Zoe redan hunnit ringa och varna för vad som pågår. Thomas släpper in Emma till kontoret och stänger dörren, innan han avslöjar att han också är inblandad i komplotten med Hopes barn – och kräver att Emma inte lägger sig i det här. När Emma står fast vid sitt beslut att berätta sanningen för Hope, vaknar Thomas mörkaste vrede till liv och han blir direkt hotfull. ”Jag är döds-allvarlig – du vill inte jäklas med mig” ryter han ilsket och tar ett våldsamt grepp om hennes axlar.

Äpplet faller inte långt

Samtidigt gör Hope ett kvällsbesök hemma hos Steffy för att se familjelyckan med egna ögon nu när Liam har flyttat tillbaka. ”Det här var precis vad jag ville”, hävdar hon och försöker låta övertygande. Lämpligt nog vaknar ”Phoebe” från sin vilostund och vill gärna sitta en stund i Hopes famn. Liam kan inte undgå att lägga märke till familjen Logans karaktärsdrag hos barnet. ”När jag tittar på henne ser jag dig och din mamma”, konstaterar han. När Steffy går för att bädda ner barnet igen och Liam blir lämnad ensam med Hope, erkänner han att han tänker på henne hela tiden och är orolig för att Thomas utnyttjar sin son för att påverka hennes känsloliv. Hope lovar att det inte är någon fara, men livet vore förstås helt annorlunda om Beth hade levt. ”Då hade vi fortfarande varit tillsammans.” Tur att vissa saker kan rättas till då!

Nu önskar vi en härlig mids?mmar!

En kommentar

  1. Galet irriterande att det inte går att se något av avsnitten 2 gånger. Hoppas på svar

Lämna en kommentar