23 – 24 AUGUSTI 2021 • Friheten står på spel när Hope kämpar för att rädda Thomas från hans fångenskap, medan Liam ska förflyttas till ett högriskfängelse!

Hopp och förtvivlan

Medan de flesta av oss har tankat D-vitamin från solens varma strålar hela sommaren, har två Glamour-herrar inte ens fått ett fönster att titta ut genom. Mordmisstänkte Liam har tillbringat veckor i häktet, men nu får han veta att det är slut med det. Hoppets låga tänds för ett ögonblick när Liam föreställer sig en hemkomst till sin familj, men poliskommissarie Baker tar snabbt ner honom på jorden med beskedet att han ska förflyttas till ett högriskfängelse och leva under samma tak som dömda mördare och våldtäktsmän! Nyheten kommer som ett dråpslag för Liam, som förtvivlat utbrister att han är oskyldig. Han körde inte på Vinny med flit och det måste finnas några bevis där ute som kan frikänna honom.

Här kommer räddningen

Samtidigt på andra sidan stan får Hope en chock när hon följer efter den galne advokaten Justin till källaren under Spencer Publications och upptäcker att han håller Thomas frihetsberövad i en bur. Hope gömmer sig i väntan på att Justin ska gå därifrån, men träder sen fram och lovar att hon ska rädda sin vän. Hon letar frenetiskt efter en nyckel till buren, medan Thomas berättar om Vinnys självmordsvideo som bevisar att Liam är oskyldig. Det är ont om tid och Justin kan komma tillbaka när som helst, men Hope vägrar lämna Thomas åt sitt öde och kämpar förtvivlat för att få ut honom från buren. Senare verkar Justin ha tagit sitt förnuft till fånga och inser hur galen hans plan egentligen är. Han bestämmer sig för att släppa ut sin fånge och göra sällskap med honom till polisstationen för att berätta sanningen. Men när Justin kommer ner till källaren upptäcker han att dörren till buren är öppen och hans fånge är spårlöst försvunnen! Samtidigt blir kommissarie Baker avbruten mitt i lunchen när Hope och Thomas dyker upp ber att få redogöra bevisen som bekräftar att Liam är oskyldig. Är det här Liams räddning? Den här spännande historien får sin dramatiska upplösning i nästa avsnitt, så missa för allt i världen inte det!

Nästa avsnitt
✓ Situationen tar en dramatisk vändning när Hope kräver att Liams förflyttning avbryts.
✓ Eric vägrar förlåta Quinn och han ger Carter ett oväntat ultimatum.
✓ Brooke och Quinn drabbar samman i ett bittert gräl.

En kommentar

Lämna en kommentar