MÅNDAG 3 AUGUSTI 2020・Steffy försöker kämpa emot smärtan utan hjälp av värkmediciner. Avgörandet ligger hos Wyatt – ska han förlåta Sally eller inte?

Det som inte dödar det härdar

Trots brutna revben och ryggskott efter sin vurpa med motorcykeln, tackar Steffy nej till smärtstillande mediciner. Ridge gillar inte att se sin dotter lida och Dr. Finn tycker inte heller att det är nödvändigt, men Steffy hävdar att hon vill härda ut smärtan på naturlig väg som den tappra soldat hon är. Men när Ridge, Liam och Bill har lämnat sjukhuset, orkar Steffy inte bita ihop längre och väljer att tacka ja till doktorns erbjudande om smärtlindring.

Ingen pardon

I en annan del av sjukhuset hittar vi Sally Spectra som återhämtar sig efter en ångestattack. Den bästa medicinen vore Wyatts förlåtelse, men den verkar sitta långt inne. Trots Sallys känslosamma ursäkter, förblir Wyatt tyst som muren. Sally blir så desperat att hon söker sympatier hos Flo. Hon om någon vet ju hur det känns att bära på en stor lögn och inte känna någon utväg. Flo väljer att inte lägga sig i Wyatts beslut. Han måste avgöra själv om han vill förlåta Sally eller inte. Och till hennes stora besvikelse kam han inte göra det. Att hon manipulerade honom och alla i sin närhet var egoistiskt, men hon gick verkligen över gränsen när hon frihetsberövade Flo. Wyatt tänker inte göra någon polisanmälan, men han kan inte sopa sveket under mattan heller. ”Jag tycker att du borde åka bort ett tag, eller åtminstone hålla dig borta från Flo och mig”, föreslår han. Han anser att Sally är en fantastisk kvinna som har mycket att erbjuda världen, men ”Jag tror att du måste hitta den kvinnan igen.” Och därmed återstår bara två ord: ”Adjö Sally” innan Wyatt vänder henne ryggen (för gott – har det visat sig!) Se det känslosamma avskedet i hela avsnittet på Playdays nu!

Nästa avsnitt
✓ Liam och Hope förbereder Steffys hemkomst från sjukhuset.
✓ Wyatt och Flo berättar för Katie om Sallys lögn.

Lämna en kommentar