MODE • Kolla in Forrester-fröknarnas läckra outfits den här veckan och tyck till – vem är bäst klädd på jobbet? ✓ Så mycket kostar kläderna!

Medan många av oss jobbar hemifrån i virustider och på sin höjd byter om från morgonrocken till något ännu skönare, väljer tjejerna på Forrester att inte spara på glamouren den här veckan. Vem är läckrast på jobbet? Tyck till i vår omröstning längre ner på sidan.

Men att klä sig så här tjusigt till vardags kräver en god ekonomi – minst sagt. Vi har kollat upp märken och priser på några av plaggen nedan. Hopes volangklänning med det fina mönstret är av märket Chloe och kostar 33 000 kr hos nätbutiken Net A Porter. Vi kan förmoda att Zoe får en bra lön på Forrester, för hennes oranga byxdress med blommor på kommer från det klassiska modehuset Gucci och kostar 6 700 kr att hyra (obs – inte äga!) Paris jobbar med att hjälpa socialt utsatta människor, men själv verkar det inte gå någon nöd på henne, för den läckra jeansjackan med plastdetaljerna från märket Jeremy Scott går loss på 5 200 kr och väskan från Chanel som hon bär över axeln har en prislapp på drygt 20 000 kr.

Bilder från måndagens avsnitt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *