AVSKED・Sally Spectras Glamour-äventyr är över för den här gången. Abrupt avslut för Courtney Hope i serien.

Snörpligt slut

Direkt efter att gårdagens Glamour-avsnitt hade visats, gick skådisen Courtney Hope (Sally) ut i sociala medier och bekräftade att hennes tid som Sally Spectra har nått vägs ände. Som vi såg i det känslosamma avsnittet, kunde inte Wyatt förlåta Sally för hennes lögner och manipulationer och valde att vända henne ryggen på sjukhuset, där hon vårdades för panikångest.

Courtneys avsked

”Ett abrupt slut på en monumental resa”, skriver skådisen på Instagram. ”De sista tre åren har varit fantastiska och även om jag inte vet vad som väntar i framtiden, har det här kapitlet av Sally Spectras liv dessvärre tagit slut. Jag älskar mina kollegor och kommer att sakna alla stort, men väntar på dagen då vi ses igen. Vissa saker kan man inte påverka och jag tackar fansen för ert stöd genom allt! Tills vidare firar jag en nystart och allt som framtiden har planerat. Älskar er alla – Sally Spectra, klart slut.” Hela Cortney Hopes avskedsbrev hittas på hennes Instagram här.

Tack för allt

Det var alltså för tre år sedan som Courtney Hope antog den karismatiska och något excentriska karaktären ”Sally Spectra 2.0”, som hon kallades efter sin faster, som spelade en stor roll i Glamour på 90-talet. Sally försökte återuppliva familjens gamla modehus och ta upp kampen mot jättar som Forrester Creations, men Bill Spencer satte punkt för hennes planer. Sally kämpade vidare och blev slutligen designer hos Forrester. Hon har haft stormiga relationer med Thomas Forrester och båda bröderna Spencer. Romansen med Wyatt blev slutligen hennes fall, när hon i ett desperat läge fejkade en dödssjukdom för att behålla honom och kidnappade hans flickvän. Vi tackar för alla intriger så länge och hoppas på ett snart återseende!

Sally Spectra, här är ditt liv:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *