2 – 3 AUGUSTI 2021 • Thomas upptäcker hur Vinny dog egentligen – men någon vill förhindra att sanningen ska komma fram! Hope och Steffy bildar en allians för att rädda Liam.

Hur ska Liam räddas?

Hope och Steffy har varit bittra kärleksrivaler i åratal och krigat om Liams hjärta, men nu måste de förenas och kriga för att rädda honom från ett liv i fängelse. De är rörande överens om att Vinnys död var en tragisk bilolycka och att Bill är den enda boven i det här dramat. Men hur ska de övertyga polis, domare och jury om att pappan till deras barn är oskyldig? Du ser dem smida planer i veckans avsnitt på Playdays. Men damerna anar inte att bilolyckan faktiskt inte alls var någon olycka, utan ett välplanerat självmord som Vinny iscensatte för att snärja Liam för hans död och se till att hans vän Thomas får bilda familj med sin drömkvinna Hope. När Thomas ser självmordsvideon som Vinny spelade in precis innan han lät sig bli påkörd av Liams bil, inser han att sanningen måste komma fram. Lägligt nog har Bill och Liams försvarsadvokat Justin ett ärende på Forrester Creations och springer på Thomas, som ger honom den glada nyheten att hans klienter kommer att släppas ut från häktet så fort bevisvideon från hans mobil kommer till myndigheternas kännedom. Men Thomas anar inte att advokaten har helt andra planer och han hinner inte reagera innan Justin ger honom en smocka så att han far i golvet och förlorar medvetandet!

Justins elaka plan!

Det blir snabbt uppenbart att advokat Justin Barber inte alls har tänkt rädda sina klienter från häktet. Han tar plats i Bills bekväma kontorsstol på Spencer Publications och trivs som fisken i vattnet. I handen håller han Thomas mobil och är precis på väg att radera videon med Vinnys självmordsbekännelse när Wyatt dyker upp och undrar vad som pågår. Hur ser planen ut för att rädda hans pappa och bror ur deras knipa med rättvisan? Lömske Justin lovar att han är fullt fokuserad på att utforma en strategi som ska ”ställa allt till rätta.” Samtidigt vaknar Thomas upp i en okänd källarlokal någonstans och upptäcker till sin förskräckelse att han är frihetsberövad och inlåst i en bur! ”Hallå, är någon där?” ropar han förtvivlat utan att få något svar. När Justin till slut uppenbarar sig, tror naiva Thomas att han ska rädda honom och att de tillsammans ska bege sig till polisstationen för att lämna informationen som kommer att frikänna Liam och Bill. Men snart tvingas Thomas inse att det inte kommer att hända. Justin har tänkt låta sin chef ruttna i fängelse så länge som möjligt, medan han själv tar makten över hans företagsimperium! Kommer advokaten att lyckas med sin sluga plan? Kommer Thomas någonsin ut från buren? Hur ska han kunna uträtta sina behov? Frågorna är många och vi sitter förstås fortsatt klistrade framför Glamour på Playdays i väntan på en upplösning!

Nästa avsnitt
✓ Justin avslöjar vad han har planerat för Liam och Bill.
✓ Bill och Liam får träffas i häktet och diskuterar hur de ska bli frikända.
✓ Ridge anklagar Brooke för att bagatellisera Bills skuld i det hela.

Lämna en kommentar