Coronaviruset tvingar Glamour att ta en paus och vi bjuds istället på en nostalgitripp till seriens allra första början!

Loading the player...

Coronapaus

Coronaviruset har vänt upp och ner på livet över hela världen – och till och med Hollywood har försatts i karantän! Tyvärr har det medfört att inspelningarna av Glamour har tvingats ta en paus och nu har de nya avsnitten tagit slut. Enligt uppgift från Deadline hoppas Glamour-gänget komma igång med produktionen någon gång i juni. Vi återkommer med information om det längre fram.

Allt har en början

Men inget ont som inte medför nåt gott. För att undvika total Glamour-abstinens under sommaren kommer Playdays istället att visa serien från allra första början 1987. För trogna fans som har hängt med ända sen starten blir det förstås en härlig nostalgitripp, medan nyare tittare får en unik chans att se hur allting började när familjerna Forrester och Logan fann varandra och påbörjade en resa av kärlek och intriger som pågår än i dag – 33 år senare. Härligheterna börjar på måndag den 18:e maj så häng med från början – bokstavligen!

Lämna en kommentar