TORSDAG 18 MARS 2021 · Tårar och känslosamma utbrott när faderskapstestet inte alls visade det som de båda paren hade hoppats på. Bridget kommer hem mitt i dramatiken.

Inte vad de hade hoppats på

”Hoppas på det bästa, men förvänta dig det värsta” brukar man säga, men våra vänner i Glamman tog verkligen för givet att Finn skulle vara den som hade gjort Steffy gravid och att båda paren kunde gå vidare med sina liv efter att ha mottagit beskedet. Men det hade ju inte blivit mycket till såpa, så självklart fick de istället beskedet att Liam är pappan även till det här barnet. En förtvivlad Finn erkänner att han var helt inställd på att barnet skulle vara hans och han hade till och med börjat fundera på barnnamn. Steffy hade gjort detsamma. ”John Finnegan Junior” skulle han heta, vilket nu blir väldigt konstigt när Liam är pappan. Eller om det blir en flicka, för det vet vi ju inte ännu. ”Hur kunde det här hända?” utbrister Steffy, trots att hon borde veta det själv. Nu kan hon bara hoppas att Finn inte lämnar henne på grund av det här och att de kan gå vidare med sina framtidsplaner. Samtidigt blir Brooke bedrövad när hon nås av beskedet att hennes svärson är pappan till barnet. ”Hur mycket ska Hope behöva utstå?” undrar hon. Samtidigt kommer Brookes äldsta dotter Bridget på oväntat besök, men på grund av corona-restriktionerna välkomnas hon inte ens med en kram och får knappt ett ”Hej” innan pappabeskedet åter hamnar i fokus.

Hopes stora sorg

Hope är förstås allra mest förtvivlad över dagens nyhet. Bara några minuter innan beskedet, lovade hon Liam att vända blad och försöka påbörja ett nytt kapitel. Nu när hon vet att hans exfru ska få ännu ett barn med honom känns det som en omöjlighet. Liams uppriktiga ångest och beklaganden gör bara saken värre, för ingenting kan förändra den situation som har uppstått. Tårarna sprutar och Hope får ett ordentligt sammanbrott. Hon är så trött på att kämpa för det lyckliga familjeliv som hon borde ha förtjänat vid det här laget. Liam lovar att tillägna resten av sitt liv åt att skydda deras kärlek och familj – om Hope bara ger honom chansen!

Nästa avsnitt
✓ Carter kräver svar från Zoe och Zende.
✓ Bill ber om hjälp för att få tillbaka Katie.
✓ Liams gamla flirt Eva är tillbaka på Forrester Creations.

Lämna en kommentar