BRÖLLOP • Släkt och vänner samlas i Forrestervillan för att se Steffy och Finn förenas i äktenskap. ✔ Smygtitt på ceremonin! ✔ Chockbeskedet som förändrar allt!

Föräldrar på oväntat besök

För några veckor sen när Finn föreslog ett spontant bröllop med bara deras nyfödda son som vittne, valde Steffy att dra i bromsen och be om mer tid. Så många stora livsförändringar har skett på sistone att hon inte ville kasta sig huvudstupa in i ännu en. Men efter ett samtal med sin pappa, insåg Steffy att det inte finns någon anledning att vänta. Det är uppenbart att Finn är den perfekta mannen för henne och den perfekta pappan till hennes barn. Det är nog lika bra att sätta en ring på fingret och ta nästa steg in i framtiden tillsammans. Det var bara ett problem. Steffy ville först träffa sina blivande svärföräldrar och få veta allt om sin fästmans bakgrund. Finn betedde sig lite hemlighetsfullt och bytte samtalsämne varenda gång hans familj kom på tal, men när hans föräldrar plötsligt dök upp på oväntat besök blev han tvungen att lägga korten på bordet och avslöja sin stora hemlighet – att han är adopterad. Finn betraktar Jack och Li Finnegan som sina riktiga föräldrar och har aldrig träffat sin biologiska mamma som gav bort honom vid födseln. Han anar inte att han kommer få göra det väldigt snart.

I nöd och lust

Makarna Finnegan visade sig vara de perfekta svärföräldrarna och när de ändå var på plats i stan bestämde sig Steffy för att gå vidare med bröllopsplanerna och gifta sig med Finn omedelbart. Farfar Eric erbjöd sig att hålla bröllopet i hans hem, där så många Forresterbröllop har ägt rum tidigare och Steffy bad Hope att ställa upp som hennes hedersbrudtärna, för att markera ett slut på deras seglivade rivalitet och en nystart för båda paren. Nu väntar en ny Glamour-vecka och den kommer nästan uteslutande att fokusera på Finn och Steffys stora dag. Redan i måndagens avsnitt samlas släkt och vänner i Forrestervillan för bröllopsfirandet. Ridge och Hope håller känslosamma tal som inte lämnar några ögon torra, innan det är dags för brudparet att förklara sin kärlek för varandra och utbyta äktenskapslöften. Du ser en smygtitt på själva ceremonin i videon här ovanför artikeln.

Finns riktiga mamma

När Finn och Steffy har förklarats man och hustru, råder nästan en förvånad stämning över hur problemfritt hela bröllopet gick. Drama och skandaler brukar vara vanligt förekommande Glamour-bröllop, men det här gick som en dans på rosor. Det visar sig snart att vi har tagit ut segern i förskott. En stor skandal väntar runt hörnet när Finn går iväg för att ringa ett jobbsamtal. En kvinna träder fram ur de mörka skuggorna och ber att få gratulera honom till sitt nya äktenskap. När Finn frågar vem hon är, får han ett svar som gör att han tappar hakan: ”Jag är din riktiga mamma!” Men Finns förvåning är ändå ingenting i jämförelse med den chock som vi tittare får när vi ser VEM kvinnan är! ?

Lämna en kommentar