8 – 9 FEBRUARI 2021 • Steffy kallar Liam till ett krismöte efter att ha gjort ett positivt graviditetstest. Zoe kräver att Paris tackar nej till jobberbjudandet.

Bulle i ugnen

Liams tappra försök att bekänna sina synder för sin fru får ett abrupt avbrott när Steffy ringer och kallar till ett krismöte i strandhuset. ”Jag är gravid”, utbrister hon för en chockad Liam. Det här förändrar hela situationen förstås. De trodde att deras hemliga otrohetsnatt kunde förbli ett hemligt minne mellan dem två och att de bara kunde gå vidare med sina respektive partners, men det är förstås inte så enkelt om ett barn finns med i bilden. Den stora frågan återstår – är Liam eller Finn pappan? Du ser ex-makarna diskutera dilemmat i veckans båda första avsnitt på Playdays.

Systrarnas maktkamp

På Forrester Creations fortsätter systrarna Buckingham sin konflikt. Zoe är orubblig i sin åsikt att Paris måste tacka nej till Ridges jobberbjudande. Hon vägrar tillåta att de jobbar på samma arbetsplats. ”Kom ihåg vad som hände förra gången”, tillägger hon utan att förklara vad det var. Paris blir först besviken över att hennes syster uppenbarligen inte delar hennes glädje. Hon väljer att stå på sig och klargör att Zoe inte har någon rätt att bestämma var hon ska jobba eller bo. Systrarna rustar för strid och bara en av dem kan vinna!

Finn ett fel

Vi kan inte låta bli att förundras över hur Steffys långa svall tog en betydligt lockigare form när slutscenen från måndagens avsnitt fortsatte i tisdagens!

Nästa avsnitt
✓ Steffy ändrar taktik för att hindra Liam från att avslöja deras hemlighet för Hope.
✓ Paris fattar ett beslut om sin framtid.
✓ Carter sätter Zoe på plats.

En kommentar

  1. Nää Liam å Steffy det är inte ok, som dom håller på. Kan dom inte hålla sig till respektive å sluta med annat.

Lämna en kommentar