12 – 13 APRIL 2021 · Steffy fattar ett oväntat beslut om sin framtid: ”Jag måste släppa honom fri.” Thomas och Finn konfronterar Vinny i labbet och kräver sanningen om faderskapsprovet.

Steffys oväntade beslut

Få män hade accepterat att flickvännen varit otrogen med sitt ex och blivit gravid, men Finn älskar Steffy så mycket att han förlät hennes snedsteg och accepterade faderskapstestet som visade att Liam är pappan till barnet som hon nu bär på. Han lovar att älska barnet som sitt egna och är övertygad om att de har en lycklig framtid tillsammans trots allt. Men nu börjar Steffy tvivla på att det är möjligt. Även om Finn inte erkänner det så vet hon att han lider i det tysta och önskar att barnet var hans. Det känns inte rättvist och därför fattar Steffy ett svårt beslut: ”Jag måste släppa honom fri.” Steffy konstaterar att barnets bästa måste komma först och därför måste hon minska på stressen i sitt liv och upplösa den här känslosamt uppslitande situationen. ”Jag åker till Paris”, berättar hon för sin chockade pappa. Innebär det här slutet för Finn och Steffys ljuva, men korta, kärlekshistoria?

Pressad att erkänna

Steffy anar inte att det samtidigt utspelas ett drama i sjukhuslabbet som kan förändra hela situationen. Thomas misstänker att hans bästa vän Vinny som jobbar i labbet har gjort honom en björntjänst genom att förväxla Steffys faderskapsprov och ge ett felaktigt resultat. Finn blir chockad när han råkar gå förbi labbet och hör vad grabbarna bråkar om. Vinny blir hårt pressad av både Thomas och Finn som kräver ett ärligt svar – vem är egentligen pappan till Steffys barn? Stämningen blir hotfull och våldsam innan Vinny till slut bryter ihop och erkänner vad han har gjort. Se det dramatiska avslöjandet i tisdagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Brooke är orolig för sin dotters äktenskap.
✓ Thomas ger Hope ett glädjande besked.
✓ Steffy är på väg att lämna landet när Finn stoppar henne – med ett frieri!

Lämna en kommentar