FREDAG 2 OKTOBER 2020 · Ridge försöker förstå vad som har hänt med hans dotter. Steffy gör något desperat när hon känner att alla är emot henne. Thomas ber Zoe om ursäkt.

Är pappa räddaren i nöden?

Du som har följt med oss hela veckan vet att Steffy Forrester går igenom en av de värsta perioderna i sitt liv just nu – och precis när vi tänker att det inte kan bli värre så är det precis vad det blir i veckans sista avsnitt. Steffy är fortfarande märkbart påverkad av värktabletterna när hon anklagar Liam och Hope för att ha stulit hennes dotter och kräver att få ta med henne hem igen. När Ridge dyker upp och undrar vad som pågår, tror Steffy att hon har fått förstärkning i kampen mot barnarövarna Logans och att han ska hjälpa henne att få tillbaka Kelly. Till en början verkar Ridge ta sin dotter i försvar och ifrågasätter Liams agerande, men till slut märker även han att Steffy inte är sig själv. När det dessutom framkommer att Steffy har ljugit om sin medicinering, inser Ridge allvaret i situationen.

Knivig situation

Steffy blir grymt besviken när inte ens hennes egna pappa verkar ta hennes parti. Det känns som att alla gaddar ihop sig mot henne och Steffys frustration leder till att hon gör något desperat och högst oväntat. Alla tappar andan av chock när hon tar fram en stilettkniv från sin ficka och viftar hotfullt med den framför sina fiender. Hur det här kniviga dramat slutar ser du i dagens avsnitt på Playdays och vi rekommenderar något att torka tårarna med under de sista minuterna!

Nästa avsnitt
✓ Liam informerar Finn om Steffys dolda missbruk.
✓ Steffy fortsätter att förneka sina problem.
✓ Liam och Finn gör upp en plan för att rädda Steffy.

En kommentar

  1. Det gick snabbt för Steffi att spåra ur , men VAR fick hon kniven ifrån? Det kom oväntat faktiskt. 😧

Lämna en kommentar