TISDAG 20 OKTOBER 2020 · Steffy får möjlighet att göra en samhällstjänst och får till slut beskedet som hon längtat efter. Zende blir imponerad när Zoe är helt ärlig om sitt förflutna.

Steffy ger tillbaka

Steffys rehabilitering har verkligen gått med raketfart och i dag blir hon erbjuden att hjälpa andra som befinner sig i samma situation. Hon har massor med följer i sociala medier, så här finns en stor möjlighet att dela med sig av sina egna erfarenheter och förhoppningsvis övertala andra pillermissbrukare att söka hjälp. Steffy spelar in en känslosam film där hon berättar hur värktabletterna kom att styra hennes liv och förändra hennes personlighet, men trots hopplösheten så fanns det hjälp att få. Finn blir så imponerad att han ger Steffy en god nyhet – hon får lämna kliniken och åka hem till sin dotter!

Liam får inget medhåll

Samtidigt anser Liam att Dr. Finnegan har betett sig både oetiskt och okunnigt i sin roll som Steffys läkare. Även om Liam medger att han inte har någon rätt att bestämma vem Steffy träffar, så är hon fortfarande mamman till hans dotter och det ger honom rätt att protestera. Dessvärre får han inget gehör för sina åsikter. Först säger Bill åt honom att tagga ner, och sen ber Hope honom att göra detsamma. Hon älskar att han bryr sig, men den här gången bryr han sig lite för mycket.

Nästa avsnitt
✓ Liam blir upprörd när han hör talas om Finns gåva till Steffy.
✓ Zendes ankomst sätter press på Thomas.
✓ Carter planerar en överraskning åt Zoe.

Lämna en kommentar