MÅNDAG 27 SEPTEMBER 2021 • Steffy kräver att Finn tar avstånd från sin nyfunna mamma: ”Du ska aldrig träffa henne igen” – men Sheila har inga planer på att lämna sina fiender ifred!

Alla hatar Sheila

Om Steffy Forrester hade vetat för en vecka sen det hon vet nu – att mannen hon precis har gift sig med är avkomman till hennes familjs värsta ärkefiende – hade hon förmodligen omvärderat sitt beslut att gifta sig med Finn. Men gjort är gjort och nu konfronteras hon med den bistra verkligheten att hennes nya svärmor är Sheila Carter – kvinnan som har orsakat så mycket sorg och bedrövelse genom åren. Sheila hävdar att hon bara ville se sin son på hans bröllopsdag och inte hade några avsikter att förstöra stämningen eller ens visa sig för familjen Forrester. Det var Finn som övertalade henne att träda fram, vilket han också bekräftar. ”Hälsa mitt barnbarn att jag älskar honom och att hans farmor alltid kommer att tänka på honom”, ber Sheila innan Ridge avvisar henne från huset och tomten.

Ett svårt löfte

Det är uppenbart att Sheilas återkomst och det faktum att han är Finns biologiska mamma, har skakat om alla de inblandade. Adoptivpappan Jack vädjar dock till brudparet att försöka bortse från den här tråkigheten och inte låta det förstöra deras äktenskap – och att familjen Forrester inte ska döma Finn på grund av kvinnan som födde honom. Steffy konstaterar att hon älskar sin nya make och hon kan inte klandra honom för något som han inte ens kände till. Men hon kräver att han lovar en sak: ”Du kan aldrig träffa henne igen – aldrig någonsin.” Finn svarar bara att han älskar Steffy och hans bekymrade blick bekräftar att det löftet kommer bli svårt att hålla. Samtidigt avslöjar Sheila för oss tittare att hon är tillbaka för att stanna: ”Tror ni verkligen att ni har sett det sista av mig?” frågar hon retoriskt. Tydligen inte!

Nästa avsnitt
✓ Ridge ber Carter att ordna ett besöksförbud åt Sheila.
✓ Sheila minns lyckliga stunder från sitt äktenskap med Eric.
✓ Finn bryter sitt löfte till Steffy när Sheila tar kontakt med honom.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *