TISDAG 8 SEPTEMBER 2020・Steffy blir rasande när hon inte får hem Kelly och anklagar Hope för att undanhålla hennes dotter.

Dagen efter kvällen före

Steffy vaknar upp till en ny dag på soffan i vardagsrummet, där hon däckade i går kväll efter att ha blandat värktablett och alkohol. Hon gömmer undan ölflaskan för Thomas, som blir orolig när han märker hur omtöcknad och förvirrad hon är. Steffy förklarar att Liam aldrig lämnade Kelly i går kväll, eftersom flickan ville stanna kvar och leka med de andra barnen. Steffy låtsas att det är okej, även om hon saknar sin dotter och ser fram emot att hon ska komma hem i dag åtminstone. Samtidigt har Liam en stressig morgon och blir försenad till jobbet, så Hope erbjuder sig att skjutsa hem Kelly till sin mamma istället.

Steffys ilska

Senare blir Steffy förvånad när Hope kommer på besök och förklarar att hon skulle köra hem Kelly istället för sin stressade make – men ändå har hon inte flickan med sig. Det visar sig att Kelly hade så roligt med Douglas och inte ville slita sig från deras lekar, så Hope valde att köpa med sig lite fika och åka hem till Steffy för att umgås en stund så länge. Det här blir droppen som får bägaren att rinna över för Steffy. Hon exploderar av ilska och fräser att Hope inte har någon rätt att undanhålla hennes dotter från henne. Hope ber om ursäkt, men är märkbart chockad över Steffys upprörda reaktion. ”Var är min dotter?” fräser Steffy förvirrat och verkar vara nära ett nervsammanbrott!

Nästa avsnitt
✓ Liam oroar sig för att Steffy mår sämre än vad hon ger sken av.
✓ Steffy ber Hope om ursäkt för sitt utbrott.
✓ Steffy ber Finn att skriva ut ännu ett recept med värktabletter.

Lämna en kommentar