15 – 16 JUNI 2022 • Brooke anklagar Taylor för försöka stjäla Ridge. Hope övertalar Deacon att prata förstånd med Ridge. Deacon överraskar Brooke med en kärleksförklaring!

Brooke tar upp kampen

Skandalen på nyårsafton har lett till en livskris för Brooke Logan Forrester, som nu verkar vara på väg att förlora sin älskade Ridge till hans hans andra familj med ex-frun Taylor. Värsta fienden Sheila har inget emot att strö salt i såren och hånar Brooke för hennes förlust. Men om avsikten var att knäcka henne helt, så blir reaktionen den motsatta. Efter att ha slängt ut Sheila från sitt hus, bestämmer sig Brooke för att torka sina tårar, kavla upp ärmarna och ta tjuren vid hornen. Taylor blir förvånad när Brooke dyker upp oanmäld på hennes kontor, även om hon cyniskt påpekar att terapi förmodligen skulle tjäna henne väl. Brooke kontrar med att: “Det skulle tjäna mig mest om du kunde hålla dina händer och läppar borta från min man!” Därmed är ribban lagd för en bitter konfrontation mellan de båda kärleksrivalerna.

Vem går segrande ur striden?

Brooke anklagar Taylor för att försöka stjäla hennes man, medan Taylor anser att Brooke bara har sig själv att skylla för sitt svekfulla beteende. Brooke vet att hon gjorde fel som kysste Deacon och lät honom sova över på nyårsafton, men påpekar att Ridge faktiskt var beredd att förlåta henne. Det som fick Ridge att lämna henne var missuppfattningen att hon försvarade Deacon när hon avbröt deras slagsmål. Det var därefter som Ridge sprang till Taylors famn och lät sig påverkas av hennes och barnens påverkanskampanj för att lämna sin fru. Brooke är övertygad om att hon kommer gå segrande ur den här striden. “Du borde njuta medan du kan”, råder hon sin rival, och tillägger att Ridge alltid kommer tillbaka till henne. Taylor verkar få sig en tankeställare, men senare övertygar Steffy henne om att Ridge redan har gjort sitt val och inte vill något annat än att återförena deras familj. “Det är över, mamma. Han kommer hem till dig”, lovar hon. Två skilda prognoser står mot varandra, så det är bara att fortsätta hänga med på Playdays i sommar för att se hur det här dramat ska sluta!

Nästa avsnitt
✓ Sheila får ett utbrott på Thomas och råkar försäga sig.
✓ Deacon förklarar sin kärlek för Brooke.
✓ Bill klargör sin åsikt i dramat med Ridge och Brooke.
✓ Thomas listar ut sanningen om nyårsafton.

Lämna en kommentar