MÅNDAG 16 AUGUSTI 2021 • Brooke får reda på Quinns hemlighet och avbryter löftesceremonin för att avslöja sanningen för alla! Finn och Steffy välkomnar en son till världen och ger honom ett betydelsefullt namn.

Sanningens ögonblick

Champagnen är kyld, gästerna är på plats och Quinn är redo att avlägga nya äktenskapslöften – men två fiender hotar att sätta käppar i hjulet för hennes planer. När Paris klargör att hon tänker avslöja otrohetsaffären med Carter, försöker Quinn skrämma henne till tystnad. ”Om du visste vad jag är kapabel till skulle du avlägga ditt eviga tystnadslöfte till mig här och nu”, fräser hon ilsket och kräver att den unga idealisten lämnar huset bakvägen. Men när Quinn går till nedervåningen för att göra sin man sällskap och avlägga nya äktenskapslöften inför släkt och vänner, blir Paris stoppad av Brooke, som tjuvlyssnade på hennes gräl med Quinn och kräver att få veta vad det handlade om. Paris fegar inte för att berätta det hon vet och förklarar att det handlar om Carters kärleksaffär och att det inte är som alla tror. Shauna är inte kvinnan som han hade en tillfällig förbindelse med. Brooke tappar hakan av chock när hon inser vad Paris försöker säga – att kvinnan som Carter hade sex med var Quinn! Samtidigt på nedervåningen håller Carter i ceremonin som ska befästa Quinn och Erics åtaganden till varandra ännu en gång. Quinn svarar förstås ”Ja” på frågan om hon vill fortsätta älska sin make i nöd och lust tills döden skiljer dem åt, men när det blir Erics tur att svara på samma fråga blir ceremonin avbruten av en bestämd röst som skriker ”Stopp.” Brooke uppenbarar sig framför de äkta makarna och alla gästerna – redo att avslöja Quinns hemlighet som kan göra att hon förlorar sin älskade Eric för evigt!

Välkommen till världen

Drama av ett helt annat slag utspelas i Steffys strandhus, där hon får hjälp av Finn och en barnmorska att föda sin nya son! Paret har valt en naturlig förlossning i vattenbad och mamman kämpar för att härda ut under processen. Precis innan det är dags för den sista stora krystningen, inser Steffy att hon vill välkomna deras son till världen med hans namn, men de har inte bestämt något ännu. Barnmorskan föreslår att de väntar tills de ser pojken, för då brukar man veta precis vilket namn som är det rätta. Steffy samlar sina sista krafter och krystar för kung och fosterland – vilket ger resultat och Finn kan ta upp deras nyfödda son i famnen. Det visar sig att barnmorskan hade rätt. När de ser pojken inser båda två vad han ska heta. Kan du ana vad det blir? Ledtråd: ett släktnamn. Kolla in dagens avsnitt på Playdays och se om du gissade rätt!

Nästa avsnitt
✓ Carter kan inte ljuga längre.
✓ Eric kräver svar från Quinn.
✓ Donna har ljuva minnen från sitt äktenskap med Eric.

Lämna en kommentar