TORSDAG 3 SEPTEMBER 2020・Bill gör ett nytt försök att vinna Brookes hjärta. Shauna lovar att göra Ridge lycklig. Carter och Zoe flirtar vidare.

Ridges val

Våra vänner i Los Angeles har vaknat upp till en ny dag och Ridge har klurat hela natten på sitt invecklade kärleksliv och bjuder sin dotter på en uppdatering. Även om han älskar Brooke, så kan han bara inte acceptera att hon fortfarande hyser varma känslor för skurken Spencer som har ställt till med så mycket elände för dem alla genom åren. Steffy undrar om han tänker förbli gift med Shauna och det verkar faktiskt som att Ridge överväger det. ”Jag vill bara ha någon som gillar mig för den jag är och kanske det är Shauna”, konstaterar han. Senare ger Shauna honom fler anledningar att välja henne. ”Du ska få vara med en kvinna som prioriterar dig först och bara älskar dig, som hela tiden ser till att du är lycklig och tillfredsställd därför att du förtjänar det.” Vad mer kan en man begära?

Är Brooke med på galoppen?

Samtidigt gör Bill ett nytt försök att vinna tillbaka Brookes förtroende. När han får veta att hennes återförening med Ridge har misslyckats igen, föreslår han att hennes uppfattning om ”ödet” kanske behöver revideras. Hon påstår att Ridge är hennes stora kärlek, men samtidigt har hon och Bill ett förflutet som motbevisar det. ”Kliv upp på din hingst och galoppera in i framtiden med mig”, föreslår Bill. Om Brooke verkligen faller för den oanständiga liknelsen återstår att se!

Nästa avsnitt
✓ Brooke ger Bill svar på tal.
✓ Shauna hjälper Ridge att hitta livsglädjen.
✓ Carter bjuder Zoe på en romantisk överraskning.

Lämna en kommentar