ONSDAG 3 FEBRUARI 2021 • Thomas blir utskriven från sjukhuset och flyttar hem till Brooke och Ridge under sin återhämtning. Zoe försöker övertala Paris att lämna stan, men Zende och Carter vill att hon stannar.

Välkommen hem, Thomas

Thomas Forrester har inte bara orsakat problem för Hope och Liam de senaste åren. Han har även varit en problematisk styvson åt Brooke och intrigerade för att splittra äktenskapet med hans pappa. Nu har Thomas genomgått en livshotande hjärnoperation och behöver en bekväm plats att återhämta sig på när han blir utskriven från sjukhuset och därför vill Ridge att hans son flyttar hem till deras hus. Brooke ser sammanbiten ut när förslaget kommer på tal och Ridge ber henne att släppa det förflutna, men hon vet att hon inte kan säga nej. Thomas är tacksam för familjens stöd och känner sig snabbt som hemma i den bekväma lyxvillan. Hope blir förvånad över att hennes mamma har gått med på det här, men Brooke klargör att hennes gästfrihet kommer med ett skarpt villkor: ”Du måste lova att du inte längre är besatt av min dotter och acceptera att hon och Liam är lyckligt gifta.”

Sanningen måste fram

Föga anar Brooke att det sistnämnda kan bli en kortlivad historia. Liam vet att han bara är lyckligt gift för att Hope inte känner till hans otrohet med Steffy härom natten. Liam suckar uppgivet när Steffy berättar att hennes bror har flyttat in till huset bredvid. Det här var det sista han behövde just nu, eftersom Thomas är en ständig påminnelse om den ödesdigra kvällen som förändrade allt. Liam klarar inte av att leva i en lögn längre och trots Steffys vilda protester, bestämmer han sig för att berätta sanningen för Hope – i dag!

Nästa avsnitt
✓ Paris blir överraskad av Ridges jobberbjudande.
✓ Zoe ber Carter att inte anställa hennes syster.
✓ Hope förstår att Liam och Steffy döljer något och kräver svar.

Lämna en kommentar