MÅNDAG 17 JANUARI 2022 • Liam vägrar acceptera Deacons återkomst i deras liv. Thomas erbjuder Paris att ta över hans lägenhet, men sen uppstår ett problem.

Utstötta föräldrar

Hemvändaren Deacon Sharpe vaknar upp till en ny dag på Sheilas hotellrum med blixtrande huvudvärk efter gårdagens drickande. Sheila berättar att han däckade så fort hon hade hjälpt honom till rummet, så vi kan förmoda att det inte hettade till på något plan mellan dem. Den enda samverkan Sheila vill ha med Deacon är i kampen mot familjen Forrester och rätten till en relation med deras barn. Deacon står fast vid sitt nej och bestämmer sig för att besöka sin dotter på jobbet. Hope blir överraskad när han plötsligt dyker upp på kontoret, efter att ha smitit förbi vakterna. Deacon vill bara bli den pappa som hon förtjänar. Tiden i fängelset har förändrat honom och han ber om en chans att få bevisa det. Innan Hope hinner ge sitt svar, dyker Liam upp och blir rasande över att hans skurkaktige svärfar tydligen försöker manipulera hans fru. ”Försvinn härifrån”, ryter Liam, och vädjar till Hope att inte ta tillbaka honom i deras liv. En uppgiven Deacon återvänder till hotellrummet, där Sheila gör ett nytt försök att bilda en allians. Hon är inte den som ger upp och hon får alltid som hon vill!

Bostadsbristens offer

När Paris började få förbjudna känslor för Steffys äkta make Finn, bestämde hon sig för att flytta från deras bekväma strandhus och har sedan dess bott hos en kompis i väntan på en mer permanent bostadslösning. Nu verkar en sån uppstå, för Thomas berättar glatt att han har lagt ett bud på ett hus och därmed blir hans lägenhet i stan ledig. Paris tackar ja utan att tveka och Thomas hjälper henne att flytta in sina saker. Men hennes namnteckning på kontraktet hinner knappt torka innan ett problem uppstår. Thomas husaffär går i stöpet när säljaren ångrar sig i sista stunden, vilket medför att han nu är den som blir hemlös. Hur det här ska gå ser vi i nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Paris och Thomas hittar en lösning på sin bostadssituation.
✓ Quinn känner sig tvungen att göra slut med Carter.
✓ Bill vädjar till Katie att ge honom en till chans.

Lämna en kommentar