ONSDAG 28 APRIL 2021 · Quinn och Shauna återupptar sin vänskap och får ett glädjande besked från sina barn!

Vänner igen

Quinn och Shauna har varit bästa väninnor i hela deras liv – tills ett svartsjukedrama skilde dem åt. Nu var det länge sen de träffades och Quinn saknar sin parhäst, så hon kallar Shauna till en fika för att försöka rädda vänskapen. Shauna är inte det minsta långsint och damerna bestämmer sig för att vända blad och bli bästa vänner igen. Quinn har lovat att inte lägga sig i sin sons privatliv mer, men är nyfiken på om Flo har sagt något till sin mamma om förhållandet. De har bott ihop så länge nu att en förlovning borde vara nära förestående, anser mammorna. De anar inte att de snart kommer att få nyheten de hoppas på!

Liten parantes: När Eric lämnar väninnorna ensamma, nämner Shauna: ”Synd att Eric var tvungen att gå, men ni får vara med varandra senare”, varpå Quinn svarar: ”Det skulle jag nog inte räkna med.” Tydligen är det en fnurra på tråden i äktenskapet igen, men Quinn vill inte prata om det och säger bara att ”Vi tar det senare.” Vad kan ha hänt? 😯

Glädjebeskedet

Flo har haft den bästa dagen i sitt liv. Hennes fastrar har välkomnat henne till familjen Logan och erbjudit henne att byta till deras efternamn och sen gick Wyatt ner på knä och friade med en vacker diamantring. ”Den roliga, smarta och snygga killen jag föll för i gymnasiet visade sig vara mitt livs kärlek”, utbrister hon och strålar av lycka. Wyatt vill gärna åka hem och fira förlovningen i sovrummet, men Flo har en annan idé. Hon vill berätta nyheten för deras mammor först. De börjar med att åka hem till Quinn och upptäcker att Shauna lägligt nog är där så de kan leverera glädjebeskedet om förlovningen till båda två samtidigt. De blivande svärmödrarna jublar av lycka när Flo visar upp sin ring och börjar genast planera var bröllopet ska hållas – och hur många barnbarn de vill ha!

Vänner för livet!

Härligt att Quinn och Shauna har begravt stridsyxan, men hur mycket betyder deras vänskap egentligen? Denise Richards (Shauna) förklarar för tidningen Soap Opera Digest: ”Deras vänskap är förmodligen den längsta relation som någon av dem har haft med någon annan i deras liv. De har gått igenom så mycket tillsammans och när de blev osams var det förödande för båda två. Förutom vänner är de verkligen som en familj, eftersom de inte har så mycket till familj i närheten och det är skönt att se dem komma på rätt spår igen efter så lång tid.”

Nästa avsnitt
✓ Douglas undrar varför Liam inte bor hemma längre.
✓ Thomas erbjuder Hope sitt stöd.
✓ Brooke tror att Thomas fortfarande är besatt av hennes dotter.

En kommentar

  1. Thomas ska anordna en romantisk middag för Hope utan Douglas. Hope vill att Thomas flytts in hos henne genast. punkt slut

Lämna en kommentar