23 – 24 SEPTEMBER 2021 • Familjen Forrester reagerar med chock, misstro och ilska när Finn presenterar Sheila Carter som sin mamma!

Sheila är inte välkommen

Sedan familjen Forrester lärde känna Finn har de betraktat honom som den perfekte mannen åt Steffy – en riktig svärmorsdröm helt enkelt. Även hans adoptivföräldrar Jack och Li har gjort ett gott intryck. Men brudparet hinner knappt säga ”Ja” innan kaoset utbryter, när en gammal fiende återvänder och hävdar att hon är Finns biologiska mamma. Sheila Carter är hustrun som Eric helst vill glömma att han introducerade till familjen i mitten på 90-talet. Hennes svartsjuka beteende och labila psyke har orsakat rena rama terrordåd genom åren och kostat både liv och lidande för så många familjemedlemmar. När Finn nu hävdar att han precis har träffat Sheila, som påstår sig vara hans riktiga mamma, möts nyheten med stor misstro. Alla vet att Sheila är en obotlig lögnerska, så det här kan inte vara sant. Dessvärre tvingas adoptivpappan Jack erkänna att det är det. Han var i kontakt med Sheila för många år sedan och vet att hon är kvinnan som födde Finn. Han hoppades bara att han aldrig skulle behöva se henne igen.

Finns dilemma

Finn hamnar i en svår sits när han märker att hela hans nya familj avskyr kvinnan som gav honom liv. I hela sitt liv har han drömt om att återförenas med sin riktiga mamma och hoppats att hon hade en bra förklaring till varför hon valde att inte uppfostra honom själv. Han påpekar att hon faktiskt har avtjänat sitt fängelsestraff och kanske det stämmer som hon säger att hon har förändrats och inte är den galna våldsverkare som hon en gång var. Brooke och familjen Forrester fnyser och rullar på ögonen åt hans naiva förhoppningar. De är helt övertygade om att Sheila bara har kommit tillbaka för att orsaka kaos. Steffy har svårast av dem alla att smälta den nya verkligheten att kvinnan som försökte döda hennes mamma Taylor nu är en del av deras liv och att sonen Hayes har hennes blod rinnande i sina ådror. ”Jag vill aldrig se ditt ansikte igen”, fräser Steffy och ger sin nya svärmor en rungande örfil. Sheila svarar med ett illmarigt hånleende som antyder att inget och ingen kan hindra henne från att återförenas med sin son och sitt nya barnbarn!

Nästa avsnitt
✓ Steffy kräver att Finn inte har någon kontakt med sin nyfunna mamma.
✓ Hope oroar sig för Hayes.
✓ Sheila har inga planer på att försvinna.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *