TISDAG 1 JUNI 2021 · Liam inser att även goda människor kan göra dåliga saker. Quinn erkänner otroheten för Shauna och befarar att hon ska förlora sitt äktenskap.

Bra människor gör dåliga saker

Liam Spencer har alltid betraktat sig själv som en god samhällsmedborgare och schyst kille i allmänhet, medan han ofta brukar anklaga sin ärkerival Thomas för att vara en illasinnad psykopat som manipulerar hans fru. Men den senaste tidens händelser har vänt upp och ner på hela Liams världsbild. Han har varit otrogen mot sin fru, orsakat en människas död och låtit sin pappa sopa undan alla spår och bevis – företeelser som han aldrig hade kunnat föreställa sig att han skulle göra sig skyldig till. ”Jag förstår nog dig lite bättre nu”, erkänner han till Thomas, utan att förklara vad han menar. Insikten är tydlig – ibland gör bra människor dåliga saker. Frågan är om samvetet kan låta Liam acceptera det han gjort och gå vidare som om inget hade hänt? När han är hemma med Hope och barnen känns det som att allt ska bli bra igen, men sen händer något som påminner om den mörka verkligheten. Som i morse när Hope spelade upp Thomas hyllningsvideo till minnet av Vinny. Pappa Bill suckar när han får höra talas om videon och råder sin son att bara släppa det här och fokusera på att försonas med sin familj. Samtidigt förstår inte Wyatt varför hans bror är så deppig när han borde glädjas åt att vara hemma hos sin fru och barn igen, men Liam svarar kryptiskt att han inte förtjänar att vara lycklig.

Om Eric bara visste

Quinn vet att hon inte är något helgon, men hennes ambition den sista tiden har varit att försöka rädda sitt äktenskap och nu har hon istället gjort något som kan kosta henne det för gott. Efter otrohetsnatten med Carter kommer Quinn till kontoret på Forrester Creations och blir genast ställd mot väggen av Zoe, som vill veta hur det gick i går kväll – lyckades hon övertala Carter att ta tillbaka henne? Quinn hävdar att hon ”gjorde sitt bästa” samtidigt som minnesbilder från sexskandalen med Carter spelas upp i hennes tankar. Samtidigt dyker Carter upp, så Quinn överlåter samtalet med Zoe till honom och smiter därifrån. Istället kallar hon sin väninna Shauna till ett krismöte och erkänner vad hon gjort. ”Du och en annan man?” utbrister Shauna chockat. Om Eric får reda på det här är deras äktenskap ett avslutat kapitel!

Nästa avsnitt
✓ Eric kommer hem och råkar höra Quinn diskutera sin otrohetsnatt.
✓ Brooke litar inte på Quinn.
✓ Zoe försöker övertyga Carter om att de är ämnade för varandra.

Lämna en kommentar