TORSDAG 18 FEBRUARI 2021 • Zoe blir irriterad när Paris klargör att hon vill ha både jobbet och Zende. Finn ifrågasätter om han och Steffy har någon framtid. Liam vädjar till Hope om förlåtelse.

Paris är här för att stanna

Zoe trodde att hon hade lyckats övertala sin lillasyster att tacka nej till Ridges jobberbjudande och lämna stan. Därför blir Zoe förvånad när hon hör Donna gratulera Paris till hennes nya jobb med Forrester-stiftelsen. När systrarna är ensamma kräver Zoe en förklaring – vad har fått henne på andra tankar? Paris klargör att det inte är ”vad” utan snarare ”vem” och rättare sagt Zende. Han rusade efter henne och krävde att hon stannar och tackar ja till jobbet. Det var det mest romantiska Paris har varit med om – inte minst när de förenades i en het kyss! ”Jag vill ha den här chansen – och jag vill ha en chans med Zende också”, klargör Paris bestämt och det är tydligt att hon inte tänker låta sin missunnsamma storasyster förstöra hennes lycka!

Förlåt mig

Steffy vet att hon gjorde fel som gick till sängs med Liam och lovar att det aldrig hade hänt om de varit nyktra. Finn är inte lika säker på det. Det är tydligt att han inte vet hur han ska förhålla sig till Steffys bekännelse. De är varken gifta eller förlovade, men samtidigt trodde han att deras förhållande var så pass stabilt att de hade en framtid tillsammans. Kanske porträttet på väggen betyder mer än vad Steffy har velat erkänna? Steffy bedyrar att Finn betyder mycket för henne och hon vill inte förlora honom. Det hela kokar ner till den stora frågan: ”Kan du förlåta mig?” Samtidigt står ännu mer på spel för Liam, som bokstavligen går ner på knä och vädjar till Hope att förlåta honom, samtidigt som tårarna rinner nerför bådas kinder. Hope lämnar ett besked innan dagens avsnitt är slut, så klicka in på Playdays och kolla in det nu!

Nästa avsnitt
✓ Liam ger Hope ännu en chocknyhet.
✓ Steffy erkänner för Finn att hon är gravid.
✓ Paris anklagar Zoe för att vara svartsjuk.

Lämna en kommentar