19 – 20 APRIL 2022 • Steffy får en glad överraskning när hennes mamma gör oväntad comeback – samtidigt som Ridge och Brookes äktenskap knakar i fogarna!

Välkommen hem, mamma!

Vi säger god morgon till en ny dag i Los Angeles, som rivstartar med en stor överraskning. En välsminkad inkräktare uppenbarar sig hemma hos Steffy, som får en chock när hon ser vem det är. ”Mamma!” Japp, Taylor är tillbaka och gestaltas av en ny skådis, vilket vi berättar mer om i faktarutan längre ner. Mor och dotter återförenas i en varm kram, och efter en snabb titt på de sovande barnbarnen i barnkammare är det dags för frågestund. Var har Taylor hållit hus de senaste åren och varför har hon missat sina barns alla bröllop, hälsokriser, pillerberoenden och de nya barnbarnens dop? Taylor förklarar att hon har jobbat som volontär i u-länder där folk verkligen har behövt hennes hjälp. Men ärligt talat så finns det en annan anledning till att hon har hållit sig borta från stan. Sorgen efter att Ridge lämnade henne var så stor att hennes brustna hjärta inte klarade att se honom lyckligt gift med ärkerivalen Brooke. Steffy är förstående och bara tacksam för att ha fått tillbaka sin mamma nu. Men är Taylor bara hemma på ett tillfälligt besök, eller har hon kommit för att stanna? Svaret på den frågan får du i dagens avsnitt på Playdays.

Magisk återförening

Lagom till Taylors comeback blir sprickan i Ridge och Brookes äktenskap allt djupare. I dag lämnar han huset med ilskna steg för andra dagen i rad, efter ännu en dispyt med sin fru och styvdotter om Deacon. Han åker hem till Steffy för att dränka sina sorger, men hamnar istället öga mot öga med sin ex-fru Taylor. Se den magiska återföreningen i dagens glamman på Playdays! Samtidigt försöker Deacon få ordning på sitt liv. Han har fått ett städjobb på våra vänners favoritrestaurang Il Giardino och verkar även sova i städskrubben om nätterna. Sheila kommer på besök och försöker locka tillbaka honom till sitt hotellrum och bekväma säng. Om han faller för frestelsen, ser du i dagens avsnitt!

Hon är nya Taylor!

Trogna tittare ser att Taylor inte längre spelas av Hunter Tylo som hon gjort i alla år, utan av en ny stjärna. Krista Allen har tagit sig an rollen och om hon ser bekant ut kanske du har sett henne i Våra bästa år, där hon spelade Billie Reed under en period på 90-talet. Om du aldrig har sett den såpan, men ändå känner igen henne, är det dags att bli lite rosig om kinderna nu, för då kan det vara från mjukporrfilmerna Emmanuelle! 😊 Vi hälsar Krista välkommen som nya Taylor och ser fram emot mycket drama och intriger med henne, Ridge och Brooke – som på gamla goda tiden!

Nästa avsnitt
✓ Taylor får veta att Ridge och Brooke har problem i äktenskapet.
✓ Thomas och Steffy ertappar sina föräldrar i ett ömsint ögonblick.
✓ Deacon och Hope upptäcker att de har ett gemensamt intresse för kampsport.

Lämna en kommentar