TISDAG 12 JANUARI 2021 • Hope inser att Thomas har förlorat förståndet och lovar att hjälpa honom. Liam tror att hans äktenskap är över. Brooke vill hjälpa Thomas att hitta kärleken.

Thomas behöver hjälp

De senaste veckorna har Thomas lyckats hålla sin mentala hälsokris och destruktiva relation med en skyltdocka hemlig – men nu är det dags för korthuset att rämna. Eller dockhuset rättare sagt. Hope får en smärre chock när hon ser hur illa det är ställt med Thomas mentala hälsa. Han inbillar sig att skyltdockan lever, är ondskefull och hånar honom. Hope försöker förgäves övertyga honom om att hon är den enda riktiga Hope och att dessa vanföreställningar måste bero på att han ramlat och slagit i huvudet. Thomas erkänner att han fortfarande älskar henne och brister ut i tårar när hon lovar att ge honom den hjälp som han så desperat behöver.

Liam resonerar

Liam är kvar hemma hos Steffy och båda två är överens om att deras snedsteg mellan lakanen i natt var ett misstag. Liam vet att de aldrig hade älskat med varandra om det inte vore för att han hade sett Hope kyssa Thomas. Han kan förlåta mycket, men inte att hon är attraherad av mannen som har orsakat så mycket elände för dem båda. Liam konstaterar att hans äktenskap är över, men Steffy tror att han överdriver och råder honom att åka hem och prata ut med sin fru.

Brookes pilar! 💘

Brooke har haft en problematisk relation till sin svärson de senaste åren, som nästan kostat henne äktenskapet med Ridge, men i dag gör hon en total helomvändning. Hon vill hjälpa Thomas att hitta en ny kärlek och gå vidare med sitt liv! Ridge gillar hennes nya uppdrag som matchmaker och konstaterar att de är som lyckligast när deras barn är lyckliga – ovetande om att det kan vara på väg att förändras drastiskt!

Nästa avsnitt
✓ Hope ringer efter Finn och ber om hjälp när Thomas får ett sammanbrott.
✓ Ridge och Steffy får dåliga nyheter om Thomas.
✓ Liam anklagar Hope för att ha förstört deras äktenskap.

Lämna en kommentar