ONSDAG 12 JUNI 2019・Nu när Thomas vet att Beth lever – ska han avslöja sanningen eller hjälpa de övriga konspiratörerna att bevara hemligheten?

Fyra möjliga konsekvenser

Thomas försöker smälta chocknyheten att Hopes dotter lever och växer upp i hemlighet under falsk identitet hos hans syster. Nu är frågan vad Thomas ska göra med den här informationen – avslöja sanningen eller inte? Föga förvånande väljer han att fokusera på vilka konsekvenser det här skulle få för honom. Här är fyra scenarion som han bollar med i tanken:

✓ Om han berättar för Hope att hennes dotter lever, kanske han skulle bli en hjälte i hennes ögon och vinna hennes hjärta.

✓ Steffy skulle bli förtvivlad om hon förlorar sin adoptivdotter som hon redan är så fäst vid och Thomas vill inte såra sin syster.

✓ Eller så återförenas hon med Liam och deras dotter – medan Thomas förblir ensam och Douglas blir utan ny mamma.

✓ Det går ingen nöd på ”Phoebe” om sanningen aldrig kommer fram och Thomas kan fortsätta att manipulera Hope.

Vad bestämmer sig Thomas för att göra? Besked kommer i slutet av dagens avsnitt!

Välkommen hem, Liam

Liam och Steffy har en trevlig familjedag tillsammans med de båda flickorna och det blir mycket lek och skratt. ”Jag tänker inte på att Phoebe har en biologisk mamma”, erkänner Steffy, ovetande om att den verkligheten snart kan göra sig påmind. Efter en kvart är det förstås dags för barnen att gå och vila så att de vuxna får diskutera sina relationsproblem. Liam berättar att det kändes tungt att avsluta äktenskapet med Hope tidigare i dag, men om det hjälper Hope att släppa sorgen och gå vidare i livet så var det värt det. Steffy erbjuder sin ex-make att flytta in till gästrummet för att vara närmare barnen, vilket han tackar ja till.

Här kommer budbäraren

Senare knackar Thomas på dörren och verkar ha landat i beslutet att berätta om Beth för sin syster. ”Det jag ska berätta nu kommer att förändra livet för dig, Kelly och Phoebe för alltid”, varnar han dramatiskt. Om han verkligen gör slag i saken och kläcker ur sig sanningen eller om det här bara är ännu en klassisk Glamour-blåsning får vi se nästa gång! □

Lämna en kommentar