1 – 2 NOVEMBER 2021 • Eric uppmuntrar Quinn och Carter att ge efter för sina lustar. Hope och Liam kommer hem till Steffy och Finn för en familjedag på stranden.

Behöver inte smussla längre

De senaste månaderna har Quinn och Carter varit som brunstiga kaniner tillsammans, men då skedde deras kärleksmöten i hemlighet bakom lyckta dörrar. Nu när Eric plötsligt ger dem tillåtelse att återuppta sin relation utan att behöva smussla bakom hans rygg, vet de inte hur de ska förhålla sig till förslaget. Quinn blir märkbart irriterad när hennes man propsar på att hon ska låta sig tillfredsställas av en annan man, eftersom hon var helt inställd på att försaka den delen av livet och leva förnöjt i sitt äktenskap ändå. Nu möts Quinn och Carter på kontoret och försöker reda ut hur de ska gå vidare. Samtidigt är Ridge och Brooke förundrade över att Eric inte verkar så lycklig och nyförälskad som han borde vara efter att precis ha försonats med sin fru. En irriterad Eric fräser att hans äktenskap inte är deras ensak. Senare övertalar han Quinn att åka hem till Carter för att lämna en mapp med viktiga papper, men avsikten är förstås att de ska hamna i säng med varandra. Hur ska det här sluta?

En enda stor familj

För flera år sen hade Steffy och Hope en gemensam önskan att deras barn skulle växa upp tillsammans i en stor och blandad familj. Svartsjuka och förvecklingar kom emellan, men nu när båda damerna lever lyckliga med varsin man, finns det inte längre något som hindrar deras dröm från att bli verklighet. I dag träffas de båda paren med alla sina barn för en härlig dag på stranden i Malibu. Hur det går ser du i dagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Ska Quinn och Carter älska med varandra?
✓ Paris fantiserar om Finn.
✓ Eric får sällskap av Katie.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *