Det har gått tio år sedan Scott Clifton fick rollen som Liam och blev en av seriens favoriter. Här blickar vi tillbaka på det bästa från tio år med Liam!

Liam Spencers liv har varit fullspäckat med hjärta, smärta och intriger sedan Scott Clifton gav karaktären liv i juli 2010. Nu firar vi Liams tio årsjubileum med en tillbakablick på några av höjdpunkterna från hans tid i serien och gratulationer från Glamour-kollegorna. Du ser alltihop i videon här ovanför ↑

Livet i en såpa

Liam flyttade till Los Angeles för tio år sedan för att leta efter sin biologiska pappa och fick ett jobb på Spencer Publications som IT-tekniker. Liam trodde att hans pappa var en Forrester och misstänkte först Ridge, men senare avslöjade ett DNA-prov att Bill Spencer var hans pappa. De senaste tio åren har Liam haft stormiga romanser med Hope Logan och Steffy Forrester om vartannat och varit gift med båda två. Han har blivit drogad, haft minnesförlust och varit misstänkt för mord – ett helt vanligt liv om man lever i en såpopera. Det återstår att se vad livet har att bjuda Liam på härnäst!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *