FREDAG 12 JULI 2019・Thomas iscensätter en listig komplott för att Hope ska gifta sig med honom så snart som möjligt. Sally saknar Wyatt och ber om en ny chans.

Douglas får goda nyheter

Hope har motvilligt tackat ”Ja” till Thomas frieri och nu är det dags att ge lille Douglas den glada nyheten att han ska få en ny mamma. Hope visar förlovningsringen för sin nya styvson och lovar att bli världens bästa vårdnadshavare – även om hon understryker att Caroline alltid kommer att vara hans riktiga mamma. Nu är frågan när bröllopet ska bli av? Hope verkar inte ha så bråttom och lägger gärna tid på att planera detaljerna, medan Thomas är desto mer angelägen om att gifta sig så fort som möjligt – både för att Liam och de andra motståndarna inte ska hinna avråda Hope från sitt beslut, och för att Hope vill vänta med sex till bröllopsnatten. Därför iscensätter Douglas en slug komplott för att vigseln ska gå av stapeln så snart som möjligt.

Nu spökar det

Brooke ser däremot ingen anledning att påskynda bröllopet. Medan Ridge går för att hämta champagne och skåla deras barns förlovning, tar Brooke sin dotter åt sidan och kräver bestämt att hon väntar med bröllopsplanerna tills känslorna finns där. ”Gift dig inte förrän du verkligen älskar Thomas”, vädjar Brooke, övertygad om att Hope aldrig kommer att göra det. Men plötsligt händer det – Thomas skrider till verket med sin sluga kupp som förändrar allt. När Thomas har somnat, använder han sin mobiltelefon, en projektor och annan teknik för att framställa ett hologram av ett spöke i sin sons sovrum. Douglas vaknar och får panik när han ser ”spöket” hovra framför sängkanten. Hans panikslagna skrik påkallar Hopes uppmärksamhet och hons springer upp till pojken sovrum för att lugna ner honom efter den förmodade mardrömmen. Händelsen tvingar Hope att fatta ett stort beslut. Nej, inte att ringa Ghostbusters. Hon måste gifta sig med Thomas omedelbart och ge oroliga Douglas den familj han förtjänar. Thomas gratulerar sig själv till en lyckad komplott i tanken: ”Hope Logan – du ska äntligen bli min.”

Sally vill ha en ny chans

På Forrester Creations uppstår ett svartsjukedrama när Sally blir vittne till en kyss mellan hennes ex-pojkvän Wyatt och hans nya flickvän Flo. Hon skickar ut Flo på ett ”brådskande” ärende för att få en stund ensam med Wyatt och förklarar att hon fortfarande har känslor för honom. Hon ber återigen om ursäkt för misstaget som innebar slutet för deras förhållande, men påpekar att alla gör misstag – även till synes perfekta ungdomsförälskelser som Flo. Wyatt ska inte tro att hon sitter hemma och gråter, men Sally tycker att de hade nåt fint tillsammans som avslutats alldeles för tidigt. Hon försöker övertyga honom med en kyss, som inte mottages väl. □

Lämna en kommentar