MÅNDAG 11 JANUARI 2021 • Liam och Steffy vaknar med huvudvärk och ångest dagen efter kvällen före – hur långt gick det mellan dem egentligen? Finn varnar Hope för att Thomas inte mår bra.

Dagen efter…

Dags att vakna upp till en ny dag i soliga Los Angeles – och somliga gör det med en blixtrande huvudvärk och ångest. Steffy kämpar för att hålla tillbaka spyan i halsen när hon kommer ut i vardagsrummet och ser spåren från den gångna natten – en tom tequilaflaska, limeklyftor överallt och… en utslagen Liam i soffan! Han vaknar så småningom och gör oss alla en tjänst genom att ställa frågan: ”Älskade vi verkligen med varandra i natt?” Svaret får du i dagens avsnitt som förstås ligger på Playdays och väntar på dig.

Oro för Thomas

Efter sitt besök hemma hos Thomas i går är Finn ännu mer övertygad om att något inte står rätt till med Steffys bror. Han var på dåligt humör och uppträdde irrationellt. Hope minns att Thomas ramlade och slog sig i huvudet efter sitt gräl med Liam tidigare – kanske det kan förklara hans personlighetsförändring? Hon bestämmer sig för att kolla läget med Thomas och dyker upp precis när han är mitt uppe i en galen hallucination med skyltdockan. Hur ska Thomas reagera när verkligheten krockar med hans illusion?

Nästa avsnitt
✓ Hope ingriper när Thomas mentala hälsa spårar ur med skyltdockan.
✓ Steffy avråder Liam från att göra något han får ångra.
✓ Brooke vill hjälpa Thomas med hans kärleksliv.

Lämna en kommentar