18 – 19 MAJ 2021 · Liams besök på Forrester blir en traumatisk upplevelse. Hope märker att Liam mår dåligt över något. Quinn avslöjar lite för mycket om sina äktenskapsproblem för Carter.

Ärlighet varar längst

Liam skulle bara svänga förbi Forrester Creations och diskutera barnens scheman med sin separerade fru, men istället blir besöket en traumatisk upplevelse från början till slut. Han är så nervös och tankspridd att han tar hissen upp till chefsvåningen utan att anmäla sig i receptionen först, vilket utlöser värsta pådraget med… vår överspände säkerhetsvakt Charlie. När Liam hör orden ”Stopp där” bakom sig, tvärnitar han och sträcker upp händerna i luften som om han precis hade rånat en bank. Charlie får sig ett gott skratt, medan Liam försöker lugna sina skälvande nerver. Men värre ska det bli. När Thomas får syn på Liam, drar han igång en lång och ilsken utläggning om Vinnys död och den hjärtlöse mördaren som går lös där ute och förtjänar att ruttna bakom galler. ”Jag vill se honom i ögonen innan han hamnar i fängelse och ruttnar bort år efter år”, morrar Thomas, och råkar av en händelse spänna ögonen i Liam, som känner sig mer än lite träffad. Liam har inte så mycket att tillägga och Hope märker att något är fel, så hon ber att få prata med honom enskilt. ”Vi lovade varandra ärlighet”, påminner hon om och ber sin make att lägga korten på bordet. ”Vad har hänt?” När Liam möter hennes oroliga blick vill han inget hellre än att berätta hela sanningen om Vinny och smitningsolyckan – men klarar han att ta bladet från munnen? Fortsättning följer i avsnittet som ligger och väntar på Playdays.

Quinn lättar på sitt hjärta

Quinn kom hem till Carter med ett tydligt uppdrag – övertala honom att ge förhållandet med Zoe en andra chans. Men det dröjer inte länge förrän mötet handlar mer om hennes egna äktenskapsproblem med Eric istället. Trots att han förlät henne för komplotten mot Ridge och Brookes äktenskap, så har det varit dött mellan dem sedan dess – inte minst i sovrummet. De har inget aktivt sexliv längre och Quinn vet inte om det beror på att han inte älskar henne längre, eller om hans sexdrift har börjat ebba ut på gamla dar. Carter lyssnar med stort intresse och bjuder på några konkreta råd. Innan de skiljs åt bjuder han även på en uppvisning av sig själv utan kläder, vilket väcker förbjudna lustar till liv! Hur ska det här sluta?

Nästa avsnitt
✓ Liam är på väg att erkänna allt för Hope, när någon dyker upp och hindrar honom.
✓ Eric berättar för Ridge om sina äktenskapsproblem.
✓ Quinn kommer hem och försöker förföra sin man.

Lämna en kommentar